GVH vizsgálat – reagált az eMAG

A múlt héten az mmonline.hu is beszámolt arról, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított az eMAG tavaly novemberi Black Friday akciója kapcsán. A webáruház reagált az ügyben, a gondos előkészületeket, illetve a GVH-val való együttműködést hangsúlyozva.

Az eMAG közlése szerint a fogyasztók érdekeinek védelme és a törvények tiszteletben tartása kiemelten fontos számukra, éppen ezért az értékesítési kampányaik minden esetben összhangban vannak a jogszabályokkal. A cég reakciójában leírta azt is, hogy a Black Friday akció több hónapos előkészítő munka eredményeképp jött létre.

Az előkészítés során gondos árképzési és készletekkel kapcsolatos tervezés is történt különböző szempontok szerinti mélyelemzés alapján, mindezt azzal a céllal, hogy képesek legyenek betartani a fogyasztóknak tett ígéreteinket.

Az eMAG hangsúlyozta, hogy teljes mértékig együttműködnek a Gazdasági Versenyhivatallal és minden szükséges információt megadnak a Black Friday kampánnyal kapcsolatos félreértések tisztázásához és az ehhez kapcsolódó, Marketplace partnerek által végzett értékesítési aktivitásokkal kapcsolatban egyaránt.

A GVH vizsgálat elindításáról itt olvashat bővebben.

  • Megosztom