Globális együttműködésre lép a GfK és az IFA

Gazdagabb tartalom a gyártók és a kereskedők számára – megbízható adatok a GfK új, mesterséges intelligenciával támogatott “gfknewron” szoftverplatformján keresztül.

A túlcsorduló, összekeveredett és helytelenül használt adatok világában bármilyen üzleti tevékenység sikeréhez kulcsfontosságú a billiónyi adatból hasznos, strukturált insightokat szerezni. Éppen ezért az IFA, a műszaki elektronikai gyártók és kereskedők vezető globális szakkiállítása és a GfK, a fogyasztói termékek iparágának világszintű vezető elemzője összefogtak, hogy szorosabbra fűzött globális partneri együttműködésükkel szétválasszák a releváns információkat ebből a digitális zajtól, így támogatva az iparágat.

Az IFA 2020 Special Edition-nel kezdődően a GfK az IFA közösségét nemcsak megbízható insightokkal, hanem a jövőre vonatkozó üzleti ajánlásokkal is támogatja, amelyek segítik a szereplőket a helyes döntések meghozatalában. Idén először a cég legfontosabb ügyfeleivel közösen kifejlesztett új, saját tulajdonú mesterséges intelligenciával támogatott szoftverplatformjával, a „gfknewron” -nal.

 

  • Megosztom