Gigabájtnyi ajándék a Vodafone-tól

A Vodafone és a Booking.com együttműködése keretében azok a Vodafone Red EU- vagy EU+-előfizetők, akik a www.booking.com oldalon augusztusban foglalnak szállást valamelyik EU-tagállamban, illetve Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban, vagy Törökországban 2016. december 31-ig, a szállásfoglalásért plusz 1 GB adatforgalmi keretet kapnak.

Az 1 GB-s keret a magyarországi szálláshelyek foglalása esetén is jár minden Vodafone Red EU vagy EU+ utólag fizető hangalapú előfizetőnek, akinak van Vodafone EU Roaming-szolgáltatása. A promóciós 1 GB mobil-adatforgalmi keret a www.booking.com/vodafone-hu oldalon foglalt szállás igénybevételének első napjától legkésőbb 2016. december 31-ig használható fel.

A weboldalon a foglaláskor meg kell adni azt a Vodafone EU roamingos telefonszámot, amelyre a Vodafone jóváírja az 1 GB-s adatkeretet, amelyre minden Red EU-s előfizető egy alkalommal jogosult.

A Vodafone 2016. április elsejével valamennyi új számlás előfizetője számára eltörölte az európai uniós roamingdíjakat, azaz az előfizetők ugyanúgy használhatják mobiltelefonjukat az EU, valamint Norvégia, Izland, Liechtenstein, Svájc és Törökország területén, mintha itthon lennének. Az április elsejétől elérhető csomagokban, beleértve az új Red-előfizetéseket, a Vodafone lényegesen megnöveli a havi adatkeretet.

A korábbi Vodafone-csomagok előfizetői az új csomagokra díjmentesen, a szerződéses időszak meghosszabbítása nélkül válthatnak, így ők is élvezhetik a nagyobb adatkeretet és az EU Roamingot Európa legnagyobb 4G-partnerhálózatán.

  • Megosztom