Gasztrofilmeket készített az Armadillo

Receptvideók, kisfilmek, sztárvendégek az Armadillo gyártásában a Toman Diet számára. Rövid idő alatt több mint 50 kisfilmet készített az Armadillo Tomán Szabina, az RTL Klub „Cápák között” műsorának vállalkozója számára. A hangsúly a közös főzés élményén volt.

Az Armadillo Kreatív Ügynökség hosszútávú együttműködésük keretében immár több mint 50 kisfilmet, gasztrovideót készített az RTL Klub „Cápák között” című showműsor vállalkozójának, Tomán Szabinának. A Toman Diet YouTube csatornáján már több mint 30 „Finomat, gyorsan, TOMÁNOSAN” adás látható. A „Cápa” olyan sztárokkal is együtt főzött, mint Lakatos Márk.

Olyan gasztrovideók megalkotása volt a cél, amelyek segítségével a diétázók azt érezhetik, hogy nincsenek egyedül a céljaikhoz vezető úton: együtt könnyebb!

Sass Dani, az Armadillo kreatív igazgatója kiemelte: olyan videók készültek, amelyek főzés közben is könnyen követhetők. A receptvideók segítségével valóban együtt főzhetünk Szabinával. A felpörgetett snittekkel operáló, információátadásra optimalizált receptformátumokkal szemben a közös főzés élményére helyezte a hangsúlyt az ügynökség.

„A gasztronómia világa eddig sem volt ismeretlen számunkra, éttermekkel és élelmiszermárkákkal is dolgozott már együtt az Armadillo. Az egészségtudatosság legalább olyan hosszú hagyományokra tekint vissza nálunk, mint a filmgyártási üzletágunk. A Szabinával töltött forgatási napokra egyáltalán nem jellemző a „cápázás”, a Toman Diet csapatával mindig jó hangulatban telnek a felvételek, hiszen összeszokott csapat dolgozik azon, hogy a látványos megvalósítás mellett a receptek valóban követhetőek legyenek akár főzés közben is. Örülünk, hogy részei lehetünk a Tomán sikersztorinak” – engedett bepillantást a kulisszák mögé Sass Dani, az Armadillo Creative Directora.

  • Megosztom