Gálázott a médiaelit

Nagyszabású díjátadó gála keretében mutatta be a Marketing&Media magazin hetedik alkalommal megjelentetett Top 50 rangsorát. Közel 200 felsővezető a média világából és nagyon jó hangulat jellemezte a Budapest Music Centerben megrendezett eseményt.

 

A Marketing&Media magazin a Magyar Reklámszövetséggel közösen szervezte meg a „Top 50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban 2014” díjátadó gáláját, amelyre Magyarország leginkább meghatározónak számító médiavezetőit hívták meg. Mellettük az ügynökségi világ első emberei és a legnagyobb hirdetők marketing igazgatói és felsővezetői vettek részt a rendezvényen.

 

Istenes Bence, az RTL Klub műsorvezetője moderálta a díjátadó gálát, amelyen a lista első tíz helyezettjét külön is köszöntötték. A legbefolyásosabb médiások az okleveleket neves díjátadóktól vehették át.

 

A lista 10. helyén végzett Pallagi Ferenc (a Lapcom Kft. ügyvezetője és a Bors főszerkesztője) Kázmér Judittól, a Pannon Lapok Társasága stratégiai ügyvezetőjétől vehette át az elismerést. Az RTL Klub programigazgatójának, a kilencedik pozícióban található Kolosi Péternek egykori tanára, az ismert rádióriporter, Rangos Katalin nyújtotta át az oklevelet. A hetedik helyezett Mihók Attila, a Ringier ügyvezetője Liptay Gabriellától, az SQ Invest portfólióigazgatójától kapta meg az elismerést, míg a hatodik Vidus Gabriella, az R-Time ügyvezetője, az RTL Klub kereskedelmi igazgatója Vörös Csillától, a Nielsen Közönségmérés ügyvezető igazgatójától kapta meg az oklevelet.

 

A Top 50 listán az ötödik pozíciót megszerző Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója Urbán Zsolttól, az MRSZ elnökétől vehette át az elismerést, a negyedik helyen végző Bayer József, az Axel Springer alapító-ügyvezetője pedig Járai Zsigmondtól, az MNB felügyelőbizottságának elnökétől. A harmadik helyet megszerző Simon Zsoltnak, a TV2 vezérigazgatójának és társtulajdonosának Aczél László, a MAKSZ elnöke adta át az oklevelet, a Top 50-et már hetedik éve vezető Dirk Gerkensnek, az RTL Klub vezérigazgatójának Szirmák Botond, a Provident Zrt. vezérigazgatója. A második pozícióban végző Simicska Lajos és a 8. Fonyó Károly nem tudtak részt venni az eseményen.

 

A díjátadót követően Barabás Lőrinc dzsessz trombitás adott fergeteges koncertet. A gálaműsor után is jó hangulatban telt az este, a magyar médiaipar meghatározó vezetői sokáig ünnepeltek.

  • Megosztom