Főzőműsorral erősít a FEM3

November 26-án indul a TV2 csoport női csatornája, a FEM3 új főzőműsora, a Kétszersült. A finomságokat a gasztrokibic Sági Szilárd és Gombos Edina készítik majd el.

A szombatonként 17 órakor kezdődő Kétszersült minden adásában egy teljes menüsort főznek meg Edináék és a fő fogás elkészítéséhez sztárvendéget hívnak segítségül. Nem csak híres emberek, hanem gyerekek is segédkeznek majd a műsorban, hogy bebizonyítsák, a picikkel együtt még vidámabb a konyhában töltött idő.

 

A Kétszersültnek több állandó rovata is lesz, egy csokoládé manufaktúra segítségével például minden adásban egy különleges bonbon elkészítését sajátíthatják el a nézők. A műsor kiemelt figyelmet fordít az egészségmegőrzésre és az egészséges táplálkozásra is.

 

A Top5 rovat tematikus gyűjteménye eddig kevésbé ismert tényeket oszt meg a nézőkkel, vagy éppen tévhiteket oszlat szét. Edina elhozza a FEM3-ra a világ gasztrohíreit is, friss információkkal látva el a konyhaművészet szerelmeseit, míg Szilárd praktikus konyhai tanácsokkal segít eligazodni a mindennapok kulináris útvesztőjében.

  • Megosztom