Fotós újdonság a Google-től

Nyomtatott fotókönyv készítésével bővül a Google Fotók funkcióinak sora. A fotók egyszerű feltöltése, tematikus elrendezése, tárolása és a köztük való hatékony keresés mellett kedvenc képeinkből, vagy albumainkból néhány perc alatt valódi fotóalbumot készíttethetünk.

Életünk legfontosabb pillanatait szeretjük fotókkal, videókkal megörökíteni. Emlékeink felidézésének egyik legszemélyesebb formája, ha a legkedvesebb fotóinkat kézzel fogható, személyesen összeállított albumba rendezzük, melyet a Google Fotók új funkciójával már néhány kattintással megszerkeszthetünk. Ehhez mostantól nem szükséges a képeket órákig válogatni és szerkesztgetni egy számítógép előtt, hiszen ez mostantól néhány kattintással, akár egy mobiltelefon segítségével, külön programok, applikációk letöltése nélkül is könnyen megtehető. A végső albumot közvetlenül az alkalmazásból meg is rendelhetjük.

A Google Fotókon minden fényképünk és videónk biztonságosan tárolható és bármilyen eszközről (mobiltelefonról, asztali szamítógépről) elérhető. A könyvhöz már meglévő vagy újonnan létrehozott albumainkból is válogathatunk fényképeket. Ezeket a Google keresőtechnológiájának köszönhetően egyszerűen ki tudjuk válogatni, szűrhetünk a képek készítésének helye, típusa (szelfi, kollázs) vagy akár a kedvencként megjelöltek szerint. A képek kiválasztása után a beforgatást, elrendezést, a duplikátumok vagy a rossz minőségű képek kiszűrését a Google elvégzi helyettünk. A csupán percek alatt összeállítható, akár 100 képet is befogadó albumok mindemellett kiváló minőségben készülnek, letisztult és modern dizájnban, melyet egy egyszerűen véglegesített megrendelést követően postán kap meg a felhasználó.

A Fotókönyv kétféle változatban rendelhető meg: a 20 oldalas puhakötéses formátum 18×18 cm-es, ára 4 180 Ft, illetve keményfedeles változatban, mely 23×23 cm, ára 7 400 Ft, a szállítási költség maximum 4 500 Ft. Az album létrehozásáról, szerkesztéséről és a megrendelés menetéről részletes információ ezen a linken érhető el.

A Google Fotók számokban

A világon havonta több mint 500 millió ember használja a Google Fotók elnevezésű szolgáltatását, mely 1,2 milliárd fotó és videó feltöltését eredményezi naponta. Több mint 3 milliárd fotót és videót töltöttek fel a Google Fotókra 2017 szilveszterén. Mindemellett a Google PhotoScannel, az applikáció megjelenése óta (2016 november) közel 50 millió fotó került a felhasználók tárhelyére.

  • Megosztom