Főszerkesztőváltás a Hot!-nál és a Bravo magazinnál

Illés Csaba távozik mindkét lap éléről, amelyek mostantól külön főszerkesztőkhöz tartoznak. A két szerkesztőség új vezetői házon belülről érkeztek.

2016. augusztus 27-től a Hot! magazin főszerkesztői feladatait Kelemen Krisztina látja el, Kiss Krisztina pedig a Bravo főszerkesztőjeként folytatja munkáját. Kelemen Krisztina a Hot! magazin indulása óta dolgozik a kiadónál. Szerkesztő-újságíróként kezdte munkáját, később főmunkatársa, majd 2011-től felelős szerkesztője volt a lapnak.

Az idén 10 éves fennállását ünneplő, mára szilárd olvasóbázissal rendelkező hetilap a jövőben is a szórakoztató tartalmakra helyezi a hangsúlyt, és továbbra is a hazai és nemzetközi sztárhírek adják a lap gerincét, exkluzív és igényes bulvártartalommal.

Kiss Krisztina 2005. óta tagja a Bravo csapatának, újságíróként, majd felelős szerkesztőként dolgozott a magazinnál. Az Olsen ikrekről, valamint az akkortájt legnépszerűbb fiatal popsztárról, SP-ről írt életrajzi kötetei óriási sikert arattak.

A VOLTFolio gálán három egymást követő évben jelölték az év könnyűzenei újságírójának, ezek közül 2012-ben a szakmai szavazók neki ítélték a rangos díjat. Az 1992 óta magyar piacon is megjelenő Bravo a fiatalok közkedvelt havi magazinja, amely a mainstream hazai és külföldi sztárvilág, filmes és zenei élet híreiről, pletykáiról tudósítja elsősorban a 13-17 éves korosztályt.

Illés Csaba, a Hot! és a Bravo korábbi főszerkesztője új kihívásokat keres és távozik a kiadótól. A Mediaworks közleményében köszönetét fejezi ki a távozó Illés Csabának, aki 2004 óta irányította a kiadó ifjúsági magazinjait. Nevéhez fűződik többek között a Hot! magazin 2006-os bevezetése, amely azóta a hazai médiapiac meghatározó szereplője lett.

“Igazán boldog vagyok, hogy több mint egy évtizeden keresztül irányíthattam a kiadó ifjúsági portfólióját és az éppen 10. születésnapját ünneplő Hot! magazint. Ezen idő alatt rengeteg közös sikert értünk el és színvonalas termékeket tudtunk adni a magyar lappiacnak. Új kihívásokat keresve örömmel hagyom el a kiadót és köszönöm a cég és a kollégák éveken át tartó támogatását” – mondta Illés Csaba.

  • Megosztom