Fontos lista élén a LEGO

A Reputation Institute közzétette éves RepTrak100 kutatásuk eredményét, amely alapján világszerte a LEGO Csoport a legelismertebb vállalat.

A RepTrak100 kutatást, amely 100 cég vállalati hírnevét méri fel, a Reputation Institute fejlesztette ki. A rangsor felállításához 15 országban kérdezik meg a nyilvánosságot az egyes vállalatokkal kapcsolatos benyomásaikról. A tanulmányban 7 szempont alapján értékelik a résztvevőket: termékek és szolgáltatások, innováció, munkahely, iránymutatás, vállalati polgárság, vezetőség és teljesítmény.

A LEGO Csoport vezérigazgatója, Niels B. Christiansen így kommentálta az eredményt: „A LEGO Csoportnál nap mint nap abban támogatjuk munkavállalóinkat, hogy olyan döntéseket hozzanak, amelyek jók a gyerekek, a rajongóink, a partnereink, a környezet, illetve a helyi közösségeink szempontjából is. Ezek a tettek, – kicsik és nagyok egyaránt – amelyek a vállalati hírnevet építik. Köszönet minden kollégánknak, akik elkötelezettségükkel és lelkesedésükkel támogatnak minket küldetésünkben, hogy inspiráljuk és fejlesszük a jövő építőit.”

A LEGO Csoport az elmúlt tíz év során mindig a tíz legjobb hírű vállalat között végzett. „A hírnév folyamatos munka, amely során megtaláljuk az egyensúlyt, hogy a megfelelő dolgot mondjuk, illetve a megfelelő dolgot cselekedjük, és a LEGO Csoport kiváló példa arra, hogy hogyan kell ezt célravezetően és következetesen csinálni. Ikonikus márkaként, amely élteti az örökségét, a LEGO elkötelezett a közösségek iránt – ezt támasztják alá innovatív edukációs programjai, illetve a fenntarthatóság jegyében újragondolt termékei” – mondta el Kylie Wright-Ford, a Reputation Institute vezérigazgatója.

  • Megosztom