Folytatódik a TV2 sorozata

Berendelte a Mintaapák című sorozat harmadik évadát is a TV2 – tudta meg a SorozatWiki. Az új epizódok forgatása tavasszal indul majd.

A széria tavaly novemberben indult a TV2-n, a csatorna 15 év után jelentkezett új, napi sorozattal – írja összeállításában a SorozatWiki. A széria kezdetekben gyenge számokat hozott, de az idei év elején már közepesen futott, tavasszal pedig már kifejezetten jó nézettséget produkált. A produkció forgatása márciusban a koronavírus terjedése miatt leállt, majd ennek következtében április elején idő előtt véget ért a Mintaapák 1. évada.

A sorozat szereplőgárdája a második évadra jelentősen kicserélődött, az eredeti csapatból Fenyő Iván, Szabó Kimmel Tamás, Kovács Patrícia és Kleim Viktor is kikerült, helyüket Kamarás Iván, Száraz Dénes, Szávai Viktória és Makranczi Zalán vették át, az apák közül Mészáros Béla maradt az egyetlen, aki a folytatásban is főszereplő maradt. A Mintaapák 2. évada augusztus végén indult a TV2-n és azóta is minden hétköznap este képernyőn van.

A SorozatWiki 3. évadról szóló információját a TV2 Média Csoport Sajtóosztálya megerősítette, és azt is közölték, hogy a forgatás jövő tavasszal folytatódik. Ez alapján arra lehet számítani, hogy legkorábban 2021 nyarán kerülhet képrenyőre az új évad.

  • Megosztom