Folytatódik a TV2 átalakulása, távozik Ökrös Gergely

Az mmonline.hu információi szerint folytatódik a nagy átalakulás a TV2 Csoportnál, 11 év után távozik a társaság kreatív igazgatója, Ökrös Gergely.

A héten komoly változások történtek a TV2 Csoport menedzsmentjében, bejelentették a vezérigazgató, Dirk Gerkens távozását, majd tegnap este kiderült, hogy Zájer Attila, a vállalat ügyfélkapcsolati igazgatója is elhagyja a céget.

Az mmonline.hu úgy tudja, hogy a kreatív igazgató, Ökrös Gergely szintén távozik a TV2-től, és ezt már be is jelentette a kollégáinak. Ökrös Gergely 11 évet töltött a médiavállalatnál, 2016 februárjában programigazgatónak nevezték ki, majd a 2017 júliusi átszervezéskor, amikor Fischer Gábor vette át ezt a feladatot, a kreatív igazgatói pozíciót kapta meg, amit egyébként korábban már betöltött.

Nagy kérdés, hogy kikkel pótolja majd a távozókat a médiavállalat. Az mmonline.hu értesülései szerint elképzelhető, hogy visszatér a társasághoz Csikesz Erika, aki 2005 és 2016 között már dolgozott a TV2-nél különböző pozíciókban, amikor eljött a cégtől, értékesítési igazgatóként tevékenykedett. Karrierjét a Sláger FM vezérigazgatójaként folytatta, ahol 2016. szeptembere és 2018. márciusa között dolgozott, ahonnan az akkori hírek szerint külföldi munka miatt távozott.

Ökrös Gergely távozásáról és Csikesz Erika esetleges visszatéréséről megkérdeztük a TV2-t, amint megérkezik a válaszuk, frissítjük cikkünket.

  • Megosztom