Folytatódik a TLC sorozata

A TLC felkereste a Három hónap jegyesség című sorozat régi és jelenlegi résztvevőit és utánajárt, hogyan viselik a vírus okozta bezártságot, mivel töltik a hétköznapokat.

A Három hónap jegyesség párjainak kapcsolatát már sok minden próbára tette, többek között a távolság, kulturális és vallási különbségek, szkeptikus családok és a nyelvi akadályok. Most viszont az ő szerelmi életük és mindennapjaik is új kihívással kerültek szembe: egy egész bolygót érintő világjárvánnyal.

A különkiadásban a TLC régi párokat és egyéni szereplőket visz képernyőre a sorozat 2014-es indulásától kezdve egészen máig, hogy megtudja, hogyan befolyásolja életüket a COVID-19. A szereplők által felvett videók és távoli interjúk kombinációján keresztül ismerhetik meg a nézők, hogyan dolgozzák fel a járvány okozta különleges helyzetet.

„Az elmúlt hat év során a TLC közel 34 országon keresztül utazva mutatta be, ahogy a párok megküzdenek a távolsággal és egyéb akadályokkal − úton a szerelem felé. De ahogy a világ többi része, ők sem álltak még szembe ilyen jellegű kihívással. Sok rajongó kíváncsi arra, hogy a kedvenc párjai és szereplői hogyan töltik a napjaikat a krízis idején, így megkértük őket, hogy vegyék videóra és osszák meg velünk a karanténban töltött idejüket. A történeteik tükröt mutatnak a világnak. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy kinyitották az otthonukat és szívüket a TLC nézői felé, még ebben a példa nélküli időszakban is” – nyilatkozta Howard Lee, A TLC elnöke és vezérigazgatója.

A Három hónap jegyesség – önkéntes karantén első, egyórás epizódja május 23-án, szombaton 20:00-tól kerül itthon a képernyőkre. A műsort a Sharp Entertainment és Industrial Media Company gyártja a TLC számára.

A TLC, mint a Discovery csoport tagja, elkötelezett a közösség segítésében ebben a nehéz időszakban is, ezért a No Kid Hungry-val közösen létrehozták a Turn Up: Fight Hunger (Kelj fel, Küzdj az éhség ellen) kampányt az Egyesült Államokban, hogy segítsenek ételhez juttatni azokat a gyerekeket, akiknek az iskolai étkezés jelenleg kimarad.

  • Megosztom