Folytatódik a ReBrief

A Mediator és a Trend FM közös reklámszakmai műsora és podcastja június 22-től indítja új évadát, új adásokkal.

A ReBrief 2019 áprilisa óta kínál szellemi táplálékot a reklám- és marketing szakmában dolgozóknak és a branding iránt érdeklődőknek. A műsor célja, hogy olyan tudásmegosztó, inspiratív reklámos fórumként funkcionáljon, ahol a hallgatók szórakoztatva művelődhetnek. Cél a legjobb gyakorlatok megosztása, és ezzel az ügynökségi- és ügyféloldal gondolkodásának közelítése, közös szakmai alapok megteremtése.

Marosi Viktor, a Trend FM műsorvezetője, valamint a Mediator két stratégája, Czibóka Gabriella és Dankó Bence hétről hétre szemlézi és kommentálja a piaci történéseket, trendeket, górcső alá veszik a legújabb kampányokat, szpotokat, elemzik a reklámos megoldásokat, stratégiákat, mechanizmusokat. Ezek mellett pedig minden adásban meghívott szakértővel dolgoznak fel egy-egy szakterületet érintő vagy éppen aktuális témát. Az elmúlt több mint egy év alatt többek között olyan témák és területek kerültek terítékre, mint a service design, a zenemarketing, a könyvmarketing, a márkák fesztivál kitelepülései, a szerzői jog, az employer branding, a natív tartalmak, a neuromarketing, a programmatic, a storytelling, a szokások, a közösségi média vagy az influencerek.

2020 tavaszán a ReBrief a járványhelyzet miatt három hónap szünetre kényszerült, ebben az időben „best of” műsorok készültek, felhasználva a korábbi időszak legizgalmasabb anyagait. „Örülünk az újraindulásnak, hiszen eleve azzal a szándékkal indítottuk útjára több mint egy éve a műsort, hogy rádiós formátumban is fórumot teremtsünk a reklámszakmának és létrehozzuk az ország első reklámszakmai podcastját” – közölte Biró László, a Mediator CEO-ja.

2020. június 22-től hétfőnként 15:00-15:30 között hallgathatók ismét az új adások a Trend FM-en. A műsor visszahallgatható a Mediator weboldalán és a Spotify-on a ReBrief podcast-csatornán is.

  • Megosztom