Folytatódik a párbaj

A hétfőt sem ússzák meg műsorváltozás nélkül a hazai tévézők, a TV2 ugyanis úgy döntött, hogy a Korhatáros szerelem című sorozatára ráerősít egy kicsit, így a múlt szombaton vetített első két epizód ma este a Ninja Warrior után újra képernyőre kerül. Az RTL Klubon az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt lesz abban a műsorsávban.

Izgalmasra sikerült a múlt szombat este, a két nagy hazai kereskedelmi csatorna egymást túllicitálva hozta előre fő programja kezdési időpontját. Az RTL Klub A Fal című vetélkedőből újabb epizóddal jelentkezett, eredetileg úgy időzítve, hogy a TV2 induló sorozata, a Korhatáros szerelem előtt tíz perccel kezdődjön.

A TV2 erre úgy reagált, hogy előbbre hozta a széria indulását, ráadásul egymás után két epizódot tűzött képernyőre. Az RTL Klub is lépett, így lényegében egy időben ment a két produkció szombat este.

Hamarosan kiderül majd, hogy milyen nézettséget értek el, de a párbaj azért hétfő este is folytatódik. A TV2 ugyanis Ninja Warrior után ismét beveti a Korhatáros szerelem című produkciót, megismétlik az első két részt 21:20-tól, az eredetileg tervezett Tök alsó 2. – Európai turné című film helyett. Az RTL Klubon az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt lesz majd képernyőn abban a műsorsávban.

A két csatorna közötti rivalizálás A Fal című produkció kapcsán jutott új szintre, az előzményekről itt olvashat bővebben.

  • Megosztom