Folytatódik a Csak neked mondom

A WMN.hu és a Katona József Színház örömmel jelenti, hogy 2020 tavaszán tíz új résszel folytatódik a két alkotóműhely közös videósorozata, a Csak neked mondom!

A formabontó műsorban egymást jól ismerő színészek teljesen „szabadjára engedve”, kettesben, egy kivételesen intim térben beszélgetnek egymással. A sorozat olyan csodálatos művészeket vonultatott föl eddig, mint például Szirtes Ági és Básti Juli, Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs, Rujder Vivien és Mucsi Zoltán vagy épp Jordán Adél és Jordán Tamás.

Az első évad két hét múlva ér véget, de már most látszik, hogy a nézők rajongtak az új formátumért: a WMN YouTube-csatornáján az első tíz részt eddig már több mint nyolcszázezren látták, a legnépszerűbb epizódok lassan elérik a százötvenezres nézettséget, és a közvetlen felhasználói visszajelzések is elsöprően pozitívak.

„Ez a sorozat tökéletesen illeszkedik a Katona profiljába, amelynek évek óta fontos része az is, hogy a társulat művészeit minél több oldalról és minél szélesebb körben ismertesse meg a nézőkkel. Így hozva közelebb egymáshoz színházat és közönségét. A színészek is szerették, nem volt kérdés tehát, hogy folytassuk!” – mondta Máté Gábor, a Katona igazgatója.

Hasonlóan lelkes a sorozatot gyártó WMN-csapat is.

„Igazi örömmunka volt ez nekünk, a színház teljes csapatával remek volt az együttműködés. Már az első epizódok után lehetett érezni, hogy egy egészen különleges hangulatú műsor született, amelyet a nézők is ugyanannyira szeretnek, mint mi. Így aztán nem sokat gondolkodtunk azon, hogy folytassuk-e” – mondta D. Tóth Kriszta, a WMN.hu tartalomigazgatója.

Csak néhány név a második szériából: Bezerédi Zoltán, Fullajtár Andrea, Rezes Judit, Mácsai Pál, Lázár Kati, Gáspár Sándor, Stohl András… A teljes beosztás és szereplőlista már megtekinthető a Katona weboldalán közzétett műsorban, a beszélgetéseket január elején vesszük fel a Sufniban.

  • Megosztom