Folytatják a Bosszúállókat

Folytatás készül a hét végén minden idők legnagyobb észak-amerikai premierbevételét elkönyvelő Bosszúállók című képregényfilmhez.

 

A Bosszúállók 2. a már korábban beharangozott Vasember, Thor és Amerika kapitány folytatásai után kerülhet a mozikba – írta az MTI a The Hollywood Reporter online kiadására hivatkozva. A Vasember harmadik részének bemutatóját és a Thor második részét már 2013-ban láthatja a közönség, az Amerika kapitány: Az első bosszúálló új epizódja pedig 2014-re készül el. Arról egyelőre nem esett szó, hogy a Bosszúállók folytatása pontosan mikorra várható.

 

A Bosszúállókra az észak-amerikai premierhétvégén 207,1 millió dollárért váltottak jegyet a nézők, a világszerte megkezdett forgalmazással együtt pedig a film globális bevétele már meghaladta a 702 millió dollárt. A nagy sikerre való tekintettel a Disney filmes témaparkjaiban már nekiláttak a Bosszúállókkal kapcsolatos látványosságok megépítésének – olvasható az MTI beszámolójában.

 

A Bosszúállók a Marvel képregényhőseit – köztük a Vasembert, a Fekete Özvegyet, Thort és Hulkot – toborozza össze a világ megmentésére. A film sztárszereposztásában mások mellett Robert Downey jr. és Scarlett Johansson is feltűnik.

 

  • Megosztom