Fogadni vágyók figyelem: itt az újabb lehetőség

Tippmixpro néven indul el a Szerencsejáték Zrt. új sportfogadási oldala. A cég ígérete szerint már nem kell sokáig várni az új fogadási lehetőségre.

 

Eredetileg 2012. júniusára tervezték az indulást, de az olasz Lottomatica csoporthoz tartozó GTECH G2 csúszott a fejlesztéssel – írja beszámolójában a Világgazdaság. A pályáztatás alatti licit több száz millió forintos spórolása és a fejlesztő által fizetett 105 millió forintos kötbér összessége még így is meghaladja a csúszás miatt elmaradt bevételt.

 

Az oldal fejlesztése és 6 éves üzemeltetése összesen 422 millió forintba kerül. A Tippmixpro lesz Magyarország egyetlen engedéllyel rendelkező sportfogadási oldala, a hagyományos Tippmix online várhatóan még egy ideig párhuzamosan üzemel majd, de az interneten fogadható Tippmax május 12-vel megszűnik.

 

A kizárólag magyar nyelvű új oldalon több ezer eseményre, küztük élőben is lehet majd fogadni, a tranzakciók forintban történnek, és a társaság nem von le jutalékot. Új fogadási lehetőség lesz például a kétesély és a gólszám megtippelése is – derül ki a Világgazdaság összeállításából.

  • Megosztom