A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

Focival erősít a Sláger FM

Stratégiai megállapodást kötött a 103.9 Sláger FM a Merkantil Bank Ligában szereplő Vác Futball Clubbal. Az együttműködés részeként a Budapesten és környékén fogható rádióadó megjelenik az NBII-es klub játékosainak mezén.

 

„A nyáron tapasztalt EB-láz után reméljük, a hazai klubfutball is egyre nagyobb érdeklődésre tart majd számot. Budapesten és környékén a 103.9 Sláger FM az egyik legnépszerűbb rádióadó, így a váciak között is nagyon nagy hallgatói táborral rendelkezik, ezért is esett a választásunk a piros-kék klubra, melynek mérkőzéseit rendszeresen az M4 Sport is műsorra tűzi” – mondta el Csikesz Erika a 103.9 Sláger FM vezérigazgatója a megállapodás kapcsán.

 

Orbán Levente, a Vác FC ügyvezető igazgatója közölte, hogy boldogok, hogy a több hónapos egyeztetések révén ma már végre felkerülhet a 103.9 Sláger FM logója a Vác FC mezeire és ezáltal közös munkát kezdhetnek el. „Biztosak vagyunk abban, hogy a kölcsönös stratégiai megállapodásunk számos további együttműködési lehetőséget foglal magában a jövőre nézve is” – fűzte hozzá Orbán Levente.

  • Megosztom