Feltárja a kertek titkait a BrandMania

Közel 100 milliárd dolláros a kerti eszközök piaca világszerte, ráadásul az adatok azt mutatják, hogy rendkívül dinamikus a növekedés. A BrandMania stábja ezúttal a magyar kertek, illetve a kertészeti eszközök hazai piacának titkait kutatta, de a műsorban a jövőt meghatározó technológiákról is szó lesz.

Egyre több időt töltenek az emberek a kertekben, ami jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a kerti eszközök iránt komoly keresletnövekedés tapasztalható idehaza is. A BrandMania stábja ezúttal a Gardenexpo-n forgatott, hogy megtudja mik a legfrissebb trendek.

A műsorban megszólal Boncz Péter, a Praktiker Magyarország szezonális értékesítési osztályvezetője, Lengyel Krisztián, a Gardena kereskedelmi igazgatója, Dékány Zoltán a Compass Pools ügyvezető igazgatója, Káposztás György, a Tectonis Grandis ügyvezetője, Vezse Roland, a SpaTrend ügyvezetője, Nagy Zoltán, a Gardenexpo marketing vezetője és Bárdosiné Turcsányi Bernadett, a JYSK Magyarország üzletvezetője.

A műsor második felében pedig már a jövőbe nyerhetünk bepillantást, a stáb a Smart Konferencián forgatott, aki éhes az újdonságokra, annak nem szabad kihagynia!

BrandMania ma éjjel 01:00-kor az RTL Klubon, a műsor előzetesét itt nézheti meg.

  • Megosztom