Felpörgeti a kkv-k digitalizációját a Telekom

Havidíjmentes internet hozzáféréssel és személyes tanácsadóval is támogatja a Magyar Telekom a kisvállalkozások digitalizációját.

Magyarországon a kkv-k a vállalkozási szférában foglalkoztatottak közel kétharmadának biztosítanak munkalehetőséget, ezért támogatásuknak és digitális fejlődésüknek meghatározó szerepe van. A december végéig tartó időszakban rendkívül sok teendő és feszített tempó vár a vállalkozásokra.

A kihívások teljesítéséhez nyújt segítséget számukra a Telekom, a távközlési cég akciójában nem kell havidíjat fizetniük az október 25-ig megrendelt üzleti vezetékes internethozzáférésért azon új előfizető kis- és közepes vállalkozásoknak, akik a megrendelést megelőző félévben nem vettek igénybe Telekom internetszolgáltatást az adott telephelyen, és vállalják a kétéves hűségidőt. A szolgáltatást a vállalat extra gyorsan, vagyis öt napon belül kiépíti, ha a helyszínen nem merül fel építési munka, az ingyenességet pedig december 31-ig biztosítja. Az ajánlat részletei itt olvashatók.

A vállalkozások számára már 31 Telekom üzletben úgynevezett HelloBiznisz pult került kialakításra, ahol dedikált ügyfélkiszolgálásban részesülnek. A személyes tanácsadókhoz a mobil- és vezetékes szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseikkel fordulhatnak a vállalkozók, legyen szó készülék és eszközvásárlásról, vagy egyéb Telekom által forgalmazott IT szolgáltatásokról, digitális megoldásokról.

  • Megosztom