Feladja a Cafeblog.hu, tárhelyszolgáltatóvá válik

A jövő év elejétől nem blogszolgáltatóként, hanem tárhelyszolgáltatóként működik tovább a Central Médiacsoporthoz tartozó Cafeblog. A szolgáltatás Médiaajánlatában szereplő információk szerint a havi látogatószámot tekintve Magyarország három legnagyobb látogatottságú blogszolgáltatójának egyike.

Szűkszavú tájékoztatás olvasható a Cafeblog.hu oldal tetején, amiből kiderül, hogy a „Cafeblog 2021 januártól tárhelyszolgáltatóvá változik. Blogposztot írni nem lehet rajta.” A Central Médiacsoporthoz tartozó blogszolgáltató a Médiaajánlatában szereplő információk alapján több mint 800 blognak adott helyet számos témában – mint például gasztro, divat, szépség, otthon, utazás –, havonta pedig mintegy 1,2 millió felhasználót értek el.

A DKT adatok alapján tegnap 61,7 ezer egyedi látogatója volt a felületnek, a hivatalos tájékoztatás szerint pedig naponta átlagosan 66 ezren keresik fel, több mint 110 ezer oldalletöltést generálva. Úgy tudjuk, hogy bár új blogokat nem lehet majd írni, a feltöltött anyagok olvashatók lesznek.

Az mmonline.hu rákérdezett a Central Médiacsoportnál, hogy miért döntöttek úgy, hogy megszüntetik a blogszolgáltatást, amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

  • Megosztom