Fejlesztések a Klassziknál és a Jazzynél

Megújul a Klasszik Rádió és a Jazzy teljes szerkesztő-, adáslebonyolító-, traffic-, CRM- és számlázó rendszere. A komplex szoftver csomagot az amerikai RCS Sound Software szállítja, melynek rádiós megoldásait világszerte használják a BBC-től a német Antenne csoportig.

 

“Azért esett a választásunk erre a rendszerre, mert a különböző részterületek olyan kiválóan integrálódnak egymásba, hogy a munkavégzés minden osztály számára sokkal könnyebbé és átláthatóbbá válik” – mondta Nagy Tamás, a Target Media ügyvezetője. “A munkafolyamatok 99 százaléka ebben a rendszerben zajlik, amit az egyik kolléga végez a folyamat egyik végén, az azonnal megjelenik a többi munkatárs előtt is.”

 

Kovács László programigazgató szintén a folyamatok egyszerűsödését emelte ki: “A cél az, hogy az adásban dolgozó kollégák sokkal többet törődhessenek mondanivalójuk eljuttatásával, mint a számítógép billentyűinek nyomkodásával. A távoli adás elérés több kitelepülési lehetőséget ad nekünk, ennek az értékesítők is örülnek. A fejlesztéseknek azonban még nincs vége: a sales ügyfelek teljes körű és komfortos kiszolgálása érdekében az RCS szoftver csomag újabb eleme, a CRM és traffic kezelését végző Aquira telepítésére is sor kerül a közeljövőben.”

 

Az RCS Sound Software teljes rendszere Magyarországon először a Jazzy és Klasszik Rádióban szólalt meg. A stílusos, igényes muzsikákat kedvelő hallgatók örömére a 90.9 Jazzy Rádió 2007. február 14-én indult el Budapesten. A 90.9 Jazzy Rádió finomra hangolt zenei stílusával, érdekes, intellektuális műsoraival olyan rádiós unikumot hozott létre, mely része a művelt, nyitott gondolkodású emberek életének.

 

A Klasszik Rádió 92.1 2009. december 1-jén indult 24 órás közműsor-szolgáltató rádióként, ahol különböző korok legkedveltebb klasszikus muzsikái – az operától a szimfóniáig – mellett napjaink népszerű filmzenéi is hallhatóak.

 

Mindkét rádió reklámidejének értékesítését a Target Media végzi, mint ahogy a weboldalakét is. A 90.9 Jazzy Rádió és a Klasszik Rádió 92.1 Budapesten és kb. 60 km-es vonzáskörzetében hallható.

  • Megosztom