Február végén folytatódik az Apatigris, ősszel jön a Keresztanyu újabb évada

Megnyomja a február végét az RTL Klub, 25-én indul a Cápák között 3. évada, 28-án pedig érkezik az Apatigris újabb szezonja. Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a SorozatWikinek nyilatkozva azt is elmondta, hogy már megrendelték a Keresztanyu 2. évadát, ami ősszel kerül majd képernyőre.

Hosszú interjút adott a SorozatWikinek Kolosi Péter, amiben részletesen beszélt az elmúlt év műsorairól, az eredményekről, illetve arról is szó esett, hogy mivel készültek 2021-re. Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese részletesen beszélt arról is, hogyan rendezte át a koronavírus járvány az eredeti terveket, a forgatásokat és milyen hatással volt a nézettségi versenyre.

Az interjúból kiderült, hogy lesz folytatása a Mellékhatás című sorozatnak, illetve még a nyáron és ősszel leforgatták az Apatigris 2. és A Tanár 4. évadát. Az Apatigris új szezonjának indulását is bejelentette Kolosi Péter, a széria február 28-án kerül ismét képernyőre. A Tanár jelenleg is fut szombat esténként, azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a következő évad mikor érkezik majd.

Az RTL-nél idén arra készülnek, hogy a tavaly elmaradt két nagyszabású műsort, az X-Faktort és a Survivort már le tudják forgatni. Ezekhez a produkciókhoz már megkezdődött a szereplők toborzása, ahogyan arról az mmonline.hu is beszámolt.

Kolosi Péter elmondta azt is, hogy idén is lesz majd Konyhafőnök, illetve az egyik legizgalmasabb bejelentése az volt, hogy már megrendelték a Keresztanyu 2. évadát. A napi széria január elején debütált az RTL Klubon és nagyon jó eredményeket hozott. Az alkotók már korábban is jelezték, hogy bőven van annyi lehetőség és tartalom a történetben, amiből több évad is kijön, de hivatalosan most erősítették meg, hogy érkezik a folytatás, ami őszre várható.

  • Megosztom