Faludi Péter a Havas Media élén

Új vezetője van július elejétől a Havas Media Kft.-nek, Faludi Péter irányítja a csoport munkáját. A szakember korábban megfordult a Carat médiaügynökségnél, a TV2-nél és az Atmediánál is, 2016 óta erősíti a Havas csapatát. Faludi Péterrel nagyinterjút olvashatnak a Marketing&Media magazin jövő héten megjelenő számában.

 

A közel 20 év szakmai múlttal rendelkező Faludi Péter több vezető pozíciót töltött be médiaügynökségi, valamint médiatulajdonosi oldalon. Kimondottan jártas az ügyfélmenedzsment, szervezetfejlesztés, stratégia alkotás és média tárgyalások világában.

 

Faludi Péter pályafutását 1999-ben a Carat médiaügynökségnél kezdte, majd 2004-ben a TV2-nél folytatta értékesítési menedzser, később pedig értékesítési csoportvezető pozícióban. 2010-ben az Atmedia menedzsmentjéhez csatlakozott stratégiai és marketing vezetőként, ahol 2012-től kereskedelmi igazgatóként irányította a sales house értékesítési csapatát. 2016-ban érkezett a Havas Media-hoz, Middle Office vezetői pozícióba.

 

Feladata jelenleg a kereskedelmi tárgyalások lebonyolítása, valamint a reklámtechnológiai platformok működtetése és fejlesztése. Pozícióját megtartva nevezték ki az ügynökség vezetőjének – derül ki a Havas Media közleményéből.

  • Megosztom