Fabricius Gábor újra politikai kommunikációt segít

Az LMP politikai kampányát segíti az ismert reklámguru. A feladata az lesz, hogy ismét besegítse a Parlamentbe a pártot.

Az Index híre szerint a Republic Group alapítója, Fabricius Gábor reklámszakember a 2014-es választási kampány kreatívmenedzsere lesz a Lehet más a politikánál. Fabricius számára nem lesz új a feladat, hiszen már 2010-ben is az ő közreműködésével tudott bekerülni a Parlamentbe a zöldpárt.

Az LMP egyébként a kampányfőnöki feladatokra pályázatot írt ki, amelyet végül Gimes Gergely, a Whitby tanácsadócég ügyvezetője nyert meg, aki 2006-tól a Political Capital elemzője volt, ahogy a Whitby két másik alapítója is.

Egyébként a decemberben elindított, 20 millió forintot felemésztő, a két nagy pártot korrupcióval vádoló, vörös és narancs sárga festék kezeket ábrázoló „Tiszta Magyarországot szeretnél?″ outdoor plakátkampány már az új stáb nevéhez fűződik.

A portál szerint az LMP-nél a kommunikációs stáb is változóban van, hiszen távozik a sajtófőnök, Tálos Lőrinc. Az utódját egyelőre keresik.

  • Megosztom