Ezzel készült júliusra a FEM3

A legújabb egészségtrendekkel és a legszebb álomotthonokkal is megismerkedhetnek a nézők a FEM3 júliusi kínálatában érkező sorozatoknak köszönhetően.

Napjaink népszerű egészségtrendjei kerülnek fókuszba a Kézikönyv az örök élethez című sorozatban, amely a tények és tévhitek útvesztőjében kalauzolja el a nézőket, hasznos tippekkel és információkkal. A kanadai dokumentumsorozat országos tévépremierként érkezik július 4-től, szombaton és vasárnap 21:30-tól. Hat epizódon át tárja fel az egészséges életmód sokrétű témakörét, a vitatott eljárásokon, sztárdiétákon vagy akár az ősi gyógymódokon keresztül.

Vakmerő kalandba vágott egy brit házaspár, hiszen egy 19. századi francia kastélyból varázsoltak álomotthont a Kastélyból álomotthon című sorozatban. Ám a munka nem áll meg, hiszen a Strawbridge család újabb és újabb tervekkel folytatja a rendhagyó projektet, amit országos tévépremierként, minden hétköznap 21 órától láthatnak a nézők.

Aki további ötletekre vágyik, vagy éppen az építészet és a lakberendezés szerelmese, olyan további népszerű tartalmak közül válogathat, mint a Vízparti álomotthonok, a Zombiház-alakítás vagy az Újratervezés.

  • Megosztom