Ezzel készül jövőre az RTL

Újabb saját, fikciós sorozatokat vet be az RTL Magyarország, amelyek között lesz naponta és hetente jelentkező sőt, érkezik majd egy széria, amit kifejezetten webre fejlesztettek.

Az A38 hajón tartott kreatív márkanapon beszélt a jövő évi tervekről Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója. Elmondta, hogy 2020-ban három új, fikciós, itthon készült sorozat kerül majd képernyőre, korábban nem volt példa arra, hogy egy év alatt ennyi saját szériát indítsanak el.

A jövőre érkező újdonságok között lesz a Mellékhatás című sorozat, ami saját fejlesztésű produkció és hetente jelentkezik majd. A széria ötvözi a krimi és a családi dráma elemeit. Szintén itthon fejlesztett, heti sorozat lesz az Apatigris, ami az eseményen elhangzottak alapján hasonló hangulatú lesz, mint a Válótársak volt.

Izgalmas kísérletnek tűnik Kalamár Tamás, a Barátok közt gyártójának új produkciója, a Bátrak földje című sorozat. A széria naponta jelentkezik majd új epizódokkal és egy 19. században játszódó szerelmi történetről van szó.

Az RTL Magyarország Nofilter címmel elindít egy kifejezetten a webre készült sorozatot, amelyben fiatal nők kalandjait követhetik majd a nézők.

  • Megosztom