Ezt tudják a legújabb laptopok

Megkezdte a Lenovo a megújult IdeaPad termékcsalád hazai forgalmazását. Az eszközök sebességének és teljesítményének növelése nem zárja ki, hogy ezekre egy keskenyebb, új kialakítású készülék is képes legyen.

 

A hat Lenovo IdeaPadból álló termékcsalád, az IdeaPad 720, 520, és 320 valamint az IdeaPad 720S, 520S és 320S (keskenyebb változatok) modellek teljes mértékben illenek a vásárlók ízléséhez mind stílusban, mind formában és funkcionalitásban egyaránt. A legapróbb dizájnelemek újragondolásával és egyszerűsítésével azokat a funkciókat építettük be, amelyeket a legtöbb felhasználó igényel. Olyan laptopokat terveztünk, melyek hiány nélkül minden vásárlói ízlésnek, igénynek és költségkeretnek megfelelnek.

 

Minimalista dizájn a maximális vonzerőért

 

Mindennapos téma, hogy a Z generációnak nélkülözhetetlen az állandó digitális kapcsolat, a millenniumi, azaz Y generáció pedig alacsonyabb költségvetésű megélhetési opciókra vágyik, az X generáció teljesítményre és innovációra, míg a Baby Boom generáció tagjai olyan technológiákat keresnek, amelyek egyaránt okosak és könnyen használhatóak. Az IdeaPad új termékcsaládjának stílusa és kivitelezése éppen annyira változatos, mint jövőbeli felhasználói.

 

Letisztult külső

 

A leginkább igénybe vett elemektől kezdve a legfinomabb felszíni árnyalatokig, hangokig és végekig, az IdeaPad minden része egy körültekintő tervezési folyamat eredménye. A lekerekített élek lágy vonalakat eredményeznek, míg a szögletes elülső élek a laptop könnyebb felnyitását teszik lehetővé. A vékonyabb oldalsó profil, különösen az S modellek esetében az IdeaPad leegyszerűsített hátsó részével együtt lenyűgöző vizuális benyomást keltenek, és könnyed hordozhatóságot biztosítanak.

 

Az IdeaPad 720S burkolata például prémium eloxált alumíniumból készül, amelyet ugyanolyan technikával kezelnek, mint amilyet a gyémántok alakításához és formázásához használnak, így a profilja gyönyörű és vékony.

 

Az IdeaPadek új, fényes kialakítását az otthonokban és az irodákban is egyre gyakoribb külsővel és hangulattal próbáltuk kiegészíteni, míg dizájncsapatunk a színek és a szélek tervezésekor próbáltak eleget tenni a felhasználók modern ízlésének. Az IdeaPad 720 sorozat prémium fémes színeivel és kifinomult csiszolt fém széleivel, az IdeaPad 520 és 320 sorozatok vibráló, játékos színárnyalataival és egyenletesen sima széleivel számos variációt kínál, így eleget téve a nagy igényeket megkövetelő divatdiktátorok elvárásainak is.

 

Gyönyörű belső

 

Az új dizájn kialakítására tett törekvéseink kihatnak az IdeaPadek belsejére is. Az újratervezett billentyűzet-elrendezés, a továbbfejlesztett shift billentyű, a kijelzőhöz igazított keskenyebb keret, a Windows 10 közvetlen elérését segítő Microsoft®’s Precision Touchpad™ egyaránt jelentősen növelik az IdeaPad tulajdonosok felhasználói élményét.

 

Mindegyik laptopon megtalálható a legújabb Windows 10 Home operációs rendszer, így azt a teljesítményt nyújtja, amelyet vásárlóink elvárnak. Emellett gondoskodtunk olyan frissített kiegészítők kiválasztásáról, amelyek jelentősen növelik a felhasználói élményt, anélkül, hogy megterhelnék az akkumulátort.

 

Ha a teljesítmény és a hordozhatóság fontos, vásárlóink három ultravékony S modell közül választhatnak. Az IdeaPad 720S-ben például a legújabb 7. generációs Intel® Core™ i7 processzor van, és helyet kapott az ultra gyors Thunderbolt™ 3 port és 1 TB PCIe SSD is. A súlya pedig mindössze 1,14 kg és 13,6 mm vastag, mindez egy 13 hüvelykes modellen, amely tökéletes választás utazó munkavállalók és diákok számára.

 

Az IdeaPad 720S olyan korszerű funkciókat is tartalmaz, mint az opcionális ujjlenyomat-olvasó a gyors és biztonságos bejelentkezést biztosító Windows Hello, valamint a kifogástalan UHD kijelző (a 13 hüvelykes nem érintőképernyős modelleknél). A mobilitás növelése érdekében kifejlesztett folyamatos töltés funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára más eszközök töltését USB-porton keresztül, még akkor is, ha a laptop ki van kapcsolva.

 

A kényelmet és a funkcionalitást helyezi előtérbe? Tekintse meg az IdeaPad 520 vagy 520S modellt, 7. generációs Intel Core i7 processzorral és NVIDIA® GeForce® 940MX videokártyával a gyors munkavégzést garantálja, a Windows Hello pedig lehetővé teszi a közel azonnali bejelentkezést.

 

Pénztárcabarát laptopot keres mindennapi internethasználatra, videó lejátszásra és levelezésre? Válassza a megfizethető IdeaPad 320-at, vagy a könnyebb hordozhatóság érdekében vékonyabb testvérét, az IdeaPad 320S készüléket.

 

Az IdeaPad 320 izgalmas formatervet kínál, ezzel bizonyítva, hogy az alacsony árkategóriájú laptopoknak sem feltétlenül kell egyhangúnak lenniük. Az IdeaPad 320 modell széles színpalettán kínál variációkat a farmer szürkétől a szilva liláig, ehhez illő világosabb árnyalatú belső kialakítással és új touchpaddel. A felhasználók modern informatikai igényeinek az Intel legújabb processzora és a C-típusú USB portok tesznek eleget, míg a beépített DVD meghajtó a régebbi felhasználási szokásoknak felel meg. A frissített multi-touch képernyő és az opcionálisan elérhető ujjlenyomat-olvasó a biztonságos bejelentkezést biztosítja a Windows Hello segítségével.

  • Megosztom