Ezt tudják a legújabb laptopok

A kisvállalkozások egyedi igényeihez igazította a Dell legújabb üzleti laptopjait, a Vostro 14 és 15 5000-es, valamint a Vostro 15 3000-es modelleket. Az új generációs, kivételesen kedvező árfekvésű notebookok megkönnyítik a munkavégzést, megbízható támogatást nyújtanak, kiemelkedően biztonságosak, ráadásul stílusos és elegáns munkaeszközök.

 

Az új Vostro 5000 sorozat 14 és 15 hüvelykes laptopjai letisztult formavilágú, könnyen hordozható eszközök. A 14 hüvelykes, mindössze 18,5 mm vékony modell már akár 1,59 kg1-os, ultrakönnyű változatban is elérhető. A laptopok akár FHD kijelzővel is rendelhetők. A prémium megjelenésű, elegáns Vostro 14 és 15 5000 sorozat többféle színben választható, például kifinomult szürke, elegáns arany és letisztult kék fémházzal.

 

Az új modellek rendkívüli teljesítményt és számtalan bővítési lehetőséget kínálnak: akár 7. generációs IntelR CoreT i7 processzorokkal, 4 GB-os GDDR5 grafikus vezérlővel, 1 TB-os HDD-vel, 256 GB-os SSD-vel, illetve választható HDD + SSD kettős meghajtóval is elérhetők. Utóbbi segítségével könnyen bővíthető a rendelkezésre álló tárhelykapacitás. A termék 16 GB-os memóriával is elérhető, ami egészen 32 GB-ig növelhető. A vállalkozások számára a biztonság az egyik legfontosabb szempont, ezért a legújabb Vostro modellek ujjlenyomat-olvasóval és WindowsR Hello szolgáltatással is megvásárolhatók, így a felhasználó egyetlen könnyed érintéssel bejelentkezhet. Az üzleti célú laptopoknál ma már nélkülözhetetlen a hardveres védelem, ezért a modell egy speciális kódoló rendszerrel, a TPM 2.0 (Trusted Platform Module) funkcióval is elérhető. A laptopok a beépített HDMI- és VGA-portnak köszönhetően pedig könnyedén csatlakozhatók különböző külső eszközökhöz, például a hagyományos csatlakozóval ellátott monitorokhoz.

 

 

Vostro 15 3000: kiváló teljesítmény és biztonság költségtudatos vállalkozások számára

 

A Vostro 3000 sorozat 15 hüvelykes laptopjainak új generációja (3568) kiváló választás a költségtudatos kisvállalkozások számára: magas szintű biztonsági megoldásokat és megbízható, a munkavégzést elősegítő szolgáltatásokat kínál. A laptop könnyű és vékony kialakítású, emellett pedig akár 7. generációs IntelR CoreT i5 processzorral, 1 TB-os HDD-vel vagy 256 GB-os SSD-vel és 8 GB-os DDR4 memóriával is rendelkezik. Így teljes mértékben megfelel a kisebb szervezetek igényeinek. A 3568-as modell FHD kijelzővel és többféle választható grafikus vezérlővel is elérhető, köztük egy 2 GB-os különálló grafikus vezérlővel is, amely kiemelkedő teljesítményt biztosít a magas rendszerigényű grafikai alkalmazások futtatásához.

 

A kisvállalkozások jelentős része nem rendelkezik saját informatikai részleggel, ezért a Dell az új Vostro laptopokhoz a díjnyertes ProSupport Plus támogatását kínálja. A Dell SupportAssist technológiájára épülő, innovatív ProSupport Plus az egyetlen olyan teljes körű szolgáltatás a piacon, amely ötvözi a hét minden napján, napi 24 órában elérhető kiemelt szakértői támogatást és a kárelhárítást proaktív/prediktív monitoring rendszerrel. Vagyis a megoldás gondoskodik az esetleges problémák automatikus megelőzéséről, illetve elhárításáról. A magas színvonalú támogatással a Dell a kisvállalkozások megbízható partnere a teljes körű informatikai környezet kezelésében.

 

A Vostro 14 és 15 5000 (5468-as és 5568-as), valamint a Vostro 15 3000 (3568) laptop november végétől lesz elérhető Magyarországon.

  • Megosztom