Ezt tudja az új okosmobil

A Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) bemutatta az Xperia L1 okostelefont – letisztult formatervezéssel, 5.5” HD kijelzővel és gördülékeny teljesítménnyel, mindezt elérhető áron.

 

Az Xperia L1 prémium megjelenésű okostelefon 5.5” HD kijelzővel. Mindezt a Sony egyedi formatervezésével ötvözték: szinte láthatatlan illesztésekkel a lekerekített keret nemcsak szemet gyönyörködtető látványt nyújt, hanem kényelmesen simul a tenyérbe. Az Xperia L1 elérhető klasszikus fekete és fehér színekben lesz elérhető.

 

Az Xperia L1 zökkenőmentes működését egy négymagos platform biztosítja, mely gyors 4G LTE kapcsolatra is képes. A microSD kártyával a készülék memóriája hatalmasra, akár 256 GB-al bővíthető. Eközben a „Smart Cleaner” a háttérből biztosít maximum erőt, bármikor – automatikusan eltávolítja a nem használt és felhalmozódott adatokat, hogy gördülékenyebbé tegye az élményt, és meghosszabbítsa a telefon életciklusát.

 

Az Xperia L1 telefonban megtalálható a Sony Mobile „Xperia Actions” megoldás, amely folyamatosan a környezetedhez igazítja a készülék beállításait és funkcióit – a „Jó éjt” mód automatikusan „Ne zavarjanak” állapotba kapcsolja a készüléket, csökkenti a kijelző fényerejét, és biztosítja a zavartalan töltést.

 

A 2016-ban bemutatott „Xperia Tippek” egy saját személyi asszisztens, amely alkalmazkodik a felhasználó igényeihez, a képernyőn releváns és időszerű tippeket ad.

 

Az Xperia L1 hazánkban május végén kerül bevezetésre Európa többi piacával egy időben.

  • Megosztom