Ezt tudja az új csúcskészülék

A Lenovo bejelentette az új ultravékony YOGA 3 Pro prémium kategóriájú átalakítható PC-t. Az új, 13 hüvelykes YOGA 3 Pro egyedülálló módon elégíti ki a felhasználók vágyát egy kivételesen stílusos eszközre, amely rendkívüli teljesítménnyel, továbbá hardver és szoftver téren egyaránt kiváló alkalmazkodóképességgel büszkélkedhet. A YOGA 3 Pro mindezeken túlmenően egy új, óraszíj kivitelű forgópánt dizájnnal ellátott, hihetetlenül vékony és könnyű vázat, QHD+ felbontású képernyőt, valamint a Lenovo intuitív szoftverét, a Harmony-t kínálja, amely alkalmazkodik a felhasználók által a különféle üzemmódokban kialakított preferenciákhoz.

 

A YOGA 2 Pro a vékony és könnyű kivitel szinonimájává vált. Az elődjénél 17 százalékkal karcsúbb – csupán 12,8 milliméter vastag – és 14 százalékkal könnyebb, 1,19 kilogrammos új YOGA 3 Pro még tovább viszi ezt a koncepciót.

 

Ezt a hihetetlenül vékony és könnyű dizájnt a Lenovo több mint 800 acél és alumínium elemből álló óraszíj forgópánt rendszere teszi lehetővé. A Lenovo mérnökei áttervezték az eredeti YOGA forgópántot, amely immár ugyanolyan fokú rugalmasságot kínál, mint a fém óraszíjak. A forgópánt kettő helyett hat fókuszponttal rendelkezik, és ugyancsak hozzájárul a háromféle – klementin narancs, platina ezüst és pezsgő arany – színben megvásárolható YOGA 3 Pro vonzó megjelenéséhez.

 

Az alkalmazkodó informatika koncepciójának továbbfejlesztésére és a YOGA reszponzív hardver funkcióinak kiegészítésére a Lenovo megalkotta az új Harmony szoftvert, amely merőben új módot kínál a felhasználóknak az alkalmazások és beállítások felfedezéséhez, illetve használatához. Így például ha egy e-könyvet olvasunk, a Harmony automatikusan a környezet világításához igazítja a képernyő fényességét és színhőmérsékletét az olvasás kényelmesebbé tétele érdekében. Prezentációs szoftver használatakor az üzemmódtól függően kapcsolja be a mozgással vagy az érintéssel való vezérlést, videonézéskor pedig optimalizálja az audió beállításokat. A Harmony a legnépszerűbb alkalmazások közül több mint 50-ben képes optimalizálni a használatot.

 

A YOGA 3 Pro kimagasló élményt nyújt a felhasználóknak minden üzemmódjában attól kezdve, hogy felnyitják a gép fedelét. A 3200×1800 képpontos felbontású, ragyogóan fényes QHD+ képernyő kristálytiszta képeivel minden üzemmódban – képek szerkesztésekor a laptop módban, online vásárláskor a tablet módban, filmnézéskor a sátor módban és videocsevegéskor az állvány módban – élvezetessé teszi a PC-használatot. A strapabíró Gorilla Glass-szel védett megjelenítőt úgy tervezték, hogy mindenütt jól teljesítsen, akárhová is viszik használói.

 

De nem csupán lenyűgözően néznek ki a videók a YOGA 3 Pro-n, a hangjuk is éppolyan kiváló minőségű a prémium kategóriájú, Waves Audio technológiájú JBL hangszóróknak köszönhetően, amelyek mind a négy üzemmódban automatikusan beállítják a hangot. Így akkor is kristálytiszta lesz a hangzás, amikor a hangszórók nem a felhasználó felé néznek.

 

Az Intel® Core M™ processzornak, az 512 GB-ig bővíthető SSD tárolónak és az integrált Intel grafikai rendszernek köszönhetően a felhasználók tetszés szerint futtathatnak egyszerre több programot, tárolhatnak nagyméretű digitális könyvtárakat és játszhatnak le videókat zökkenőmentesen, késleltetés nélkül. A YOGA 3 Pro kilenc óráig terjedő akkumulátor üzemideje1 révén a felhasználók hosszabb ideig dolgozhatnak, míg a kapcsolattartáshoz a nagysebességű 802.11 a/c Wi-Fi technológiát használhatják.

 

“Az új YOGA 3 Pro átalakítható PC a folyamatos finomítás és a vásárlói visszajelzésekre való odafigyelés eredménye,” mondta Dilip Bhatia, a Lenovo PC Group dizájn és marketing alelnöke. “A felhasználók azt mondták nekünk, hogy szeretik a négy üzemmód által nyújtott használati lehetőségeket, de még karcsúbb és könnyebb eszközt akarnak. Fejlesztő csapataink túlteljesítették ezt a kérést az innovatív, új forgópánttal, miközben folytatták az eszköz tökéletesítését egy teljes mértékben alkalmazkodó, intelligens eszközzé. Úgy vélem, a YOGA jelenleg a világ egyik legjobb notebook számítógépe.”

 

“Az új YOGA 3 Pro dizájn kiemelkedő példa a 2 az 1-ben rendszerek folyamatos innovációjára,” mondta Kirk Skaugen, az Intel PC Client Group alenöke és vezérigazgatója. “Hihetetlenül vékony kialakítása, négy üzemmódja és új Intel Core M processzorunk teljesítménye révén a felhasználók egy kivételesen rugalmasan használható 2 az 1-ben rendszerhez jutnak, amellyel úgy dolgozhatnak és játszhatnak, ahogy csak akarnak, legyen szó filmnézésről, zenehallgatásról vagy következő prezentációjuk elkészítéséről. ”

 

  • Megosztom