Ezt tudják a legújabb Nokiák

A HMD Global mindkét új nyomógombos készüléke, a Nokia 215 4G és a Nokia 225 4G kristálytiszta hívásminőséget biztosít a VoLTE hálózatokon. A 4G gyors és stabil közösségi médiahasználatot jelent, illetve akár multiplayer játékokhoz is ideális választás. A Nokia 215 4G hagyományos kialakítású, melyet a modern összetevők tesznek teljessé. Azok számára, akik ennél többre vágynak, választhatják a Nokia 225 4G-t melybe kamera is került. A dedikált funkcióbillentyűk segítenek, hogy még könnyebb legyen a készülékek kezelése, míg a borítás a Nokia okostelefonjaihoz hasonló fényes és ellenálló. Játékokkal és FM-rádióval a szórakozásról is gondoskodott a gyártó, a hosszan tartó akkumulátornak köszönhetően pedig nem kell aggódni az üzemidő miatt sem. A Nokia 215 4G és a 225 4G a klasszikus Nokia telefonok megbízhatóságát és a modern funkciókat egyesítik kellemes megjelenéssel.

A Nokia 215 4G bírja a hétköznapok megpróbáltatásait. Kényelmesen kezelhető az érzékeny, puha érintésű billentyűzettel, a nagy gombokkal, a kézbe simuló formával. Kikapcsolódásra van szükséged? Állíts be új rekordot a klasszikus Snake játékban, vagy a Crossy Road-ban, fejleszd angol tudásod az Oxford segítségével (az Origin Data-tól), vagy hangolódj a zenére a vezetéknélküli FM-rádióval – éppen mihez van kedved.

Nokia 225 4G jól szeparált funkcióbillentyűi könnyebbé teszik a gépelést, az ívelt hátlap és az élek pedig kényelmessé teszik a készülék fogását. Mindez fényes, színezett, kemény burkolatban, amely a telefon robusztusságát és prémium érzetét kelti. Ráadásul a kategóriában kiemelkedő kapacitású 1150 mAh-es akkumulátorral a készülék egész nap rendelkezésre áll, anélkül, hogy lemerülne. A kamera, a vezetéknélküli FM rádió, a webböngészés, illetve egy sor népszerű, kipróbálható és megvásárolható játék (köztük a Crossy Road és a Racing Attack) teszik teljessé az élményt.

Nokia 225 4G fekete színben, 19 990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető 2020 november végétől Magyarországon.

  • Megosztom