Budapesten jótékonykodott Palvin és Hamilton

Újabb rendhagyó, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot segítő jótékonysági eseményt szervezett a 10. születésnapját ünneplő Fashion Streeten a Mercedes-Benz. A Budapest belvárosában megrendezett exkluzív eseményen Lewis Hamilton és Palvin Barbara segédkezett az adományok gyűjtésében.

Egyenesen a mogyoródi versenypályáról érkezett Lewis Hamilton a Mercedes-Benz, Fashion Street és Tommy Hilfiger exkluzív eseményére, a Fashion Street tizedik születésnapi partijára csütörtök este. A rendhagyó ünnepségen a Formula-1-es pilóta Palvin Barbara szupermodellel az oldalán egy Mercedes-AMG GT C Roadster sportautóval hajtott a színpadra és adta át a jótékonysági tombola és aukció nyereményeit. A vendégek nagylelkű adakozásának köszönhetően több mint 3 millió forint gyűlt össze. A szervezők a teljes összeget a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak (NGYSZ) ajánlották fel.

A Mercedes-Benz több mint húsz éve támogatja a karitatív szervezetet. Azóta százhúsz millió forintot is meghaladó összeggel segítette az NGYSZ-t a csillagos márka. 2016-ban egy gyermeksajtótájékoztatón a legféltettebb titkairól kérdezhették a legkisebbek Nico Rosberg Formula-1-es világbajnokot. Tavaly a Várkert Bazárban rendezett eseményen Valtteri Bottas és Lewis Hamilton csapattársak együtt vezettek jótékonysági árverést. Mivel a Mercedes-Benz több mint két évtizede a divatvilág elkötelezett szponzoraként a nemzetközi és hazai divatipart is támogatja, idén a Fashion Street tizedik születésnapi eseményén folytatta az NGYSZ-t segítő hagyományát.

  • Megosztom