Ezt szeretni fogják az iPhone-osok

Az iPhone 8, iPhone 8 Plus és az iPhone X megjelenésével párhuzamosan az InvisibleShield is bemutatta az új Apple készülékekre szánt kijelzővédőit. A Glass+ rendkívüli szilárdságát egy szabadalmaztatott gyártástechnológia biztosítja, amellyel molekuláris szinten egyenlíti ki az anyagszerkezet tökéletlenségeit.

Az InvisibleShield bemutatta az InvisibleShield Glass+ iPhone 8, iPhone 8 Plus, és iPhone X modellekre gyártott kijelzővédőit. A katonai felhasználásra minősített, ultrakemény, prémium kategóriás InvisibleShield® Glass+ termékek egyedi tulajdonságaiknak köszönhetően a jelenleg legjobb edzettüveg kijelzővédők a piacon.

A Glass+ rendkívüli szilárdságát egy olyan szabadalmaztatott felületkezelési eljárás biztosítja, amely az üvegszegélyek mentén található mikrorepedések feltöltésével, molekuláris szinten egyenlíti ki az anyag tökéletlenségeit. Az eljárás a hagyományos mésznátron-üvegből készült kijelzővédőknél háromszor, és a kijelzővédő fóliák gyártásához jellemzően használt alumínium-szilikát üvegnél pedig kétszer szilárdabb védelmet biztosít. Az eljárással készült magas képtisztaságú, karc-, és szennyeződésálló InvisibleShield® Glass+ modellek egyedülálló védelmet kínálnak az okostelefonok kijelzőit érő repedések és zúzódások ellen.

A garancia értelmében, amennyiben a termék elhasználódik, vagy megsérül, a gyártó új termékre cseréli.

  • Megosztom