A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

Ezernél is többen jelentkeztek a MOL Gamer Magyar Kupára

A MOL támogatóként számos sportágban jelen van az országban, az idei évtől pedig a Magyar Kupát is támogatja. A vállalat virtuális bajnokságot is indított, hogy a gamerek is hódolhassanak a labdarúgás iránti szenvedélyüknek.

Az első MOL Gamer Magyar Kupára október 14-ig nevezhettek a játékosok. Bár pilot időszakról beszélünk, óriási az érdeklődés a megmérettetés iránt, 1043 nevező jelentkezett. A jelentkezők közül a szerencsések már biztosan nyereménnyel gazdagodhatnak, mivel a szervezők 17 db FIFA 21 játékot sorsoltak ki közöttük.

A selejtezőket október 15-től 18-ig tartották, és a selejtező szakasz legjobb 4 játékosa fog kiegészülni a Magyarország 4 legjobb FIFA esportolójával, akik a 8 meghívott sztárral fognak párba kerülni a stúdiós műsor keretein belül. A versenyzők olyan hírességekkel találkozhatnak, mint Köllő Babett, Kulcsár Edina, Ganxsta Zolee, Szabó András Csuti, Curtis, Meggyes Dávid, Kempf Zozo és Goodlike.

A stúdiós műsorban Gundel Takács Gábor és Gáspár József kommentárjával zajlik a verseny, a főnyeremény pedig az ország egyik első Xbox Series X konzolja lesz. A rendezvény hivatalos médiapartnere az Esport1, akinek a YouTube csatornáján követhetik a nézők az adásokat az adásokat november 7-én, 14-én, 28-án és december 13-án. A MOL Gamer Magyar Kupa szakmai partnere a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ).

A szervezők a szurkolókra is gondoltak, azok között, akik december 19-ig Facebook vagy Instagram oldalukon kiposztolják, hogyan szurkolnak a kedvenceiknek és használják a a #molgamerfan hashtaget, nyereményeket sorsolnak ki.

  • Megosztom