Exorigóst igazolt az Ads Interactive

Augusztusban új szakemberrel bővült a sales house csapata.

A 17 éves digitális médiaértékesítési tapasztalattal rendelkező Székely Tamás 11 év után hagyta el az Origo/New Wave Mediát. A szakember az elmúlt közel két évben key account manager volt, hozzá tartozott a stratégiai partnerekkel való kapcsolattartás, proaktív projektek tervezése, szervezése és az értékesítési szektorok kutatása.

2007 és 2015 között az Origo senior médiaértékesítési managereként dolgozott. Feladatai közé tartozott az online, TV, Mobil médiumok, illetve IT, Tech, Szolgáltatás, Kultúra és Szabadidő szektorok értékesítésének kezelése. Kiemelt projektként pedig az új hirdetési termékek kialakításában játszott jelentős szerepet.

„Tamás érkezése fontos mérföldköve annak, hogy az Ads Interactive növekedése töretlen maradjon az elkövetkezendő időszakban. Kapcsolatai, tapasztalata és sales területén megszerzett tudása jelentős hozzáadott érték lesz a teljes Ads Interactive csapat vonatkozásában. Kiemelt feladata lesz a direkt ügyfelek irányában történő bevételek növelése, és az ügyfélkapcsolatok erősítése” – nyilatkozta Németh Iván, az Ads Interactive ügyvezetője.

  • Megosztom