Európában is nyomul a BTel

A BTel bejelentette, hogy az elmúlt időszakban 10 országban kötöttek franchise-szerződést, melyek értéke összesen 5,4 millió euro, így az XPrime már nem csak Magyarországon, hanem Európa számos országában is elérhető lesz az előfizetők számára

Február 1-jén indult a BTel legújabb szolgáltatása az Xprime, melynek segítségévek az ügyfelek jelentősen csökkenthetik internet szolgáltatásuk havidíját. Az indulás óta eltelt három hónap alatt 67.400 új előfizetői regisztráció érkezett a vállalat új termékére, melyek közül 41 ezer ügyfélnél már bekötötték az új szolgáltatást, melynek segítségével lenullázható az internet és a tv előfizetés havidíja. A BTelnek ez az új ügyfélkör 1,2 milliárd forintos éves bevételt jelent.

A BTel vezetősége folyamatosan dolgozik a nemzetközi terjeszkedés megvalósításán, ennek keretében jelentette be a vállalat, hogy az elmúlt időszakban 10 országban értékesítette már a franchise jogokat, összesen 5,4 millió euró értékben. A legkisebb összeg, amit a franchise jogért fizettek 230 ezer euró volt, a legnagyobb pedig 830 ezer euró. Ezzel a lépéssel 161 millió előfizetőhöz juthat el a vállalat új szolgáltatása az XPrime. A BTelnél külföldön is a hazaihoz hasonló sikereket várnak az új terméktől, mely jelentősen megszilárdítja a vállalat bevételét és az XPrime márka európai ismertségét.

„Az eddigi statisztikai adatok alapján azt látjuk, hogy a termék a terveket jelentősen meghaladó eredményeket produkál, ez már most 1,2 milliárd forintos bevételnövekedést jelent erre az évre. Az elmúlt hónapokban sikeresen vezényeltük le a franchise jogok értékesítését 10 országban és jelenleg még 6 országban folynak a tárgyalások. Hosszú távú együttműködések kialakítására törekedtünk és erre a partnereink is nyitottak voltak, ezért a szerződések 10+10 évre szólnak. Az új szolgáltatásunk iránt nem csak az előfizetők, hanem a hirdetők részéről is nagy az érdeklődés, eddig több mint 100 szerződést kötöttünk, melyből 46 hosszútávra szól”- mondta Takács Krisztián, a BTel elnök-vezérigazgatója.

  • Megosztom