Esport versennyel és Halott Pénzzel jön az Internet Hungary

Igazán izgalmasnak ígérkezik az idei Internet Hungary, a neves külföldi és hazai előadók mellett esport versenyen is kipróbálhatják magukat a résztvevők, az esti szórakozásról pedig a Halott Pénz gondoskodik. Az idei konferencia a felforgatókra fókuszál majd, és egyedülálló módon mind a szabályozói, mind a technológiai, mind az eszköz oldal előad a rendezvényen.

 

Alig egy hét és megnyitja kapuit az idei Internet Hungary konferencia, amelyen nemcsak neves hazai szakértők, de számos elismert külföldi előadó is tiszteletét teszi. A tapasztalt szakértők mellett a tehetséges fiatalok is porondra lépnek, akik Csermely Ákos szerint példaként is szolgálhatnak számunkra.

 

Az idei konferencián tizenöt külföldi előadó teszi tiszteletét. Előadást hallhatnak a résztvevők Alan Wonk amerikai televíziós szakértőtől, Andrew Markowitz amerikai marketing szakértőtől. Eric Barenzung Németországból érkezik a rendezvényre és a mesterséges intelligencia, adatvédelem témájában fog előadást tartani. Eweline Ciach Lengyelországból, a kereskedelem jövőjéről fog beszélni, míg Xian Ke a lengyel Mediakraft televízió ügyvezetője a chatobotokról tart előadást. Továbbá Horváth László befektetési szakértő, Jozo Kovác soluiton architect és termelési vezető, Larry Kim digitális-marketing szakértő, Kaspar Korjus az e-Residency vezérigazgatója, Marcin Malinowski digitális-marketing szakértő, Naveen Bewtra fintech szakértő, Pam Didner marketing-tanácsadó, Ryan Socash a lengyel Mediakraft ügyvezető igazgatója, Yosef Silver digitális marketing szakember és Sandy Váci marketing és Big Data szakértő fog előadást tartani. „A legrangosabb színvonalat képviselő szakmai előadások mellett fontosnak tartjuk, hogy gyakorlati tapasztalattal is gazdagabbak legyenek a résztvevők, ezért Pam Didner marketingtanácsadó és Kis Ervin Egon egy szűkkörű workshopot is fog tartani az értékesítés és az üzleti potenciál témákban az első napon a délelőtti és a kora délutáni órákban” – magyarázta Csermely Ákos az Internet Hungary tulajdonosa.

 

A hazai ismert előadók közül többek mellett tiszteletét teszi a konferencián Sas István, Bánhegyi Zsófi, Szigeti Péter, Gerendai Károly, és Szabó Béla is. A hírességek közül Lakatos Márk, Fördős Zé, Winkler Róbert ás Puskás Peti is megosztja a hallgatókkal a gondolatait, influencer kommunikáció témában. Emellett a konferencián egyedülálló módon tovább folytatódik a kreatív fiatalok sorozat. „Idén is jó néhány tehetséges fiatal osztja meg gondolatait a hallgatósággal. Ugyanis akár példaképekként is állhatnak előttünk, mivel ők még nem késnek le „mindig mindenről”, ők még épp időben vannak.” – mondta Csermely Ákos a konferencia főszervezője.

 

Természetesen a komoly, szakmai témák mellett a kapcsolatépítő jellegű kikapcsolódásra is jut idő a konferencián. A szervezők a felforgatók témában taglalt esport téma kapcsán egy interaktív programmal is készülnek hallgatóság részére, ugyanis egy esport megmérettetés is megvalósul az idei konferencia keretében, ahol is a résztvevők mérhetik össze egymással a tudásukat. A konferencia tizennyolcadik születésnapja alkalmából az esti party sztárfellépője a Halott Pénz zenekar lesz.

  • Megosztom