Esküdt Attila irányítja a Human Telex ONE-t

Házon belülről talált új vezetőt online event divíziója élére a Human Telex reklám- és rendezvényszervező ügynökség, a pozíciót Esküdt Attila tölti be.

Esküdt Attila mintegy 15 éve dolgozik a cégnél, event group leader pozícióját váltotta le az új kinevezéssel.

„A rendezvényszervezés lépcsőfokait végigjártam, és bár az online eventek világára a pandémiás helyzet miatt kezdtünk el intenzíven fókuszálni, úgy gondolom, hogy a hasonló események hibrid formában hosszútávon is velünk maradnak. Főként azok, melyeknél az információátadáson van a hangsúly, például nemzetközi konferenciák, sajtótájékoztatók, sales meetingek esetében látjuk, hogy a résztvevőknek sokkal kényelmesebb és egyszerűbb a digitális térben a földrajzi és időbeli akadályokat áthidalva előadni, vagy vendégként jelen lenni. Mindez kitágítja a lehetőségeket is. A mi feladatunk pedig, hogy ezeket a találkozókat, adásokat is minél élvezhetőbbé és izgalmasabbá tegyük” – mondta Esküdt Attila, aki csapatával együtt számos sikeres megvalósítást jegyez.

A Human Telex ONE munkáját támogatja Bartók Noémi digitális igazgató is. A teljes rendezvény üzletágért továbbra is Rapatyi Attila event ügyvezető igazgató és Soproni István event kreatívigazgató felel az ügynökségnél.

  • Megosztom