Értünk kampányolnak a tévécsatornák

Egyre több tévécsatornán jelenik meg a #maradjotthon felirat.

Az AMC Networks International – Central and Northern Europe televíziós csatornái Közép- és Kelet-Európában csatlakoznak a „MaradjOtthon” kezdeményezéshez. A televíziós társaság mindegyik csatornáján megjelenik a #maradjotthon felirat a képernyő felső sarkában, amely folyamatosan kint lesz, amíg erre szükség van.

Magyarországon ez a Sport1, Sport2, AMC, Filmcafé, Film Mánia, a Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, a Minimax és a JimJam csatornákra vonatkozik, vagyis a teljes portfólióra. A Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Szerbiában, Szlovéniában, Romániában, Bulgáriában, Németországban szintén minden AMCNI CNE csatornán – ez összesen 31 csatornát jelent – kint van a #maradjotthon üzenet.

Magyarországon is, mint Európa oly sok országában, a vírus mielőbbi leküzdésére javasolt, felelősségteljes átmeneti életforma megkívánja, hogy csak a legszükségesebb esetben hagyjuk el otthonunkat. Így kötelességünknek éreztük, hogy mindenkit, aki a csatornáinkat nézi, legyen az sportrajongó, sorozatkedvelő vagy kisgyermekes család, arra figyelmeztessünk, hogy aki csak megteheti, maradjon otthon a saját és mindannyiunk egészsége érdekében.

  • Megosztom