Tavaszi újítások az RTL Klubon

Új vetélkedővel és műsorrenddel indítja a hetet az RTL Klub. A csatornán ma debütál Sebestyén Balázs Négyen négy ellen – A családi játszma című műsora, korábban kezdődik a Fókusz.

Új műsorrenddel köszönti a tavaszt az RTL Klub, amit az indokol, hogy elindul a csatorna új vetélkedője. A Négyen négy ellen című produkciót Sebestyén Balázs vezeti, és hétköznap esténként fél nyolctól kerül majd a képernyőkre. Ezzel párhuzamosan már ma este az eddigi megszokottnál korábban jelentkezik a Fókusz, a magazinműsor 17:55-től lesz látható.

 

Sebestyén Balázs az első pillanattól fogva nagyon szereti az új műsort, amely nem komoly kvíz, hanem oldott, jó hangulatú, humoros, könnyed, talkshowba oltott vetélkedő. “Sok idő itt nincs a válaszokon gondolkodni, segíteni nem tudok, inkább azon leszek, hogy elbizonytalanítsam a játékosokat” – mondta a műsorvezető a Négyen négy ellen-ről. Tóth Gabi édesanyjával, párjával Markó Róbert táncossal és legjobb barátnőjével alkot majd egy csapatot Puskás Peti, az énekes öccse, édesapja és féltestvére ellen. A játékosoknak nem műveltségi kérdésekre kell válaszolniuk, sokkal inkább arra kell ráérezniük, hogy az átlagemberek hogyan gondolkodnak a világról.

 

A műsor készítői 100 embernek tették fel ugyanazokat a kérdéseket. A kérdésekre, 1 ember, csak 1 választ adhatott. A játékosok feladata az, hogy rájöjjenek, mik voltak a kérdésekre adott leggyakoribb válaszok. A játékban nemcsak Tóth Gabi és Puskás Peti vesznek majd részt aktívan, hanem csapattársaikkal közösen határozzák meg a lehetséges válaszokat, erősítve a műsor talkshow jellegét.

Egy fontos szabály, hogy a végjátékba bejutó család, függetlenül a pénznyereménytől, jogot szerez arra, hogy a következő napi adásban is szerepeljen. Hogy ki mérkőzik meg kedden Nagy Feróék ellen, a hétfői adásból kiderül.

  • Megosztom