Erre készül az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a kicsikre is gondol: gyereknap alkalmából kihagyhatatlan akciókkal és ajándék almával készül.

 

A gyerekek kedvenc édességeihez, kültéri játékokhoz és a nyaraláshoz szükséges kellékekhez is kedvezményes áron juthatnak a vásárlók az ALDI üzletekben gyereknap alkalmából. Május 27-29. között pedig azok a gyerekek, akik elkísérik szüleiket bevásárolni, ajándék almát is kapnak a diszkontlánctól.

 

„Akciós ajánlatainkkal, promócióinkkal hétről-hétre igyekszünk a felnőttek mellett a gyerekeknek is kedvezni, gyereknap alkalmából pedig kifejezetten a kisebbekhez szólunk. Kedvezményes árú termékeink és az ajándék alma mellett a MiniPoliszban található mini ALDI-üzletben is érdekes programokkal várjuk a kicsiket” – mondta Székács Tibor, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója.

 

A gyereknapi hétvégén a családok fél áron látogathatják a MiniPoliszt és az ott található mini ALDI-üzletet. Amellett, hogy a kicsik kipróbálhatják, milyen az ALDI-ban vásárolni, beülni a kasszába vagy éppen kipakolni, átrendezni az árukat, egy igazi kalandban is részt vehetnek. A Családi tízpróba elnevezésű eseményen ugyanis a családok együtt tehetik próbára ügyességüket, természetesen értékes nyereményekért.

 

  • Megosztom