Erre készül idén az MPRSZ

Új nevet kap a Sándor Imre díj, ismét lesz Employer Branding Awards, újabb képzések indulnak, virtuális múzeumot hoznak létre – többek között erre készül idén a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ).

Az idén 30 éves az MPRSZ, az évforduló alkalmából számos programmal készül a szervezet. 2021-ben megújul, és új nevet kap a Sándor Imre díj, ezentúl PR Excellence Hungary néven fut majd. Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre az Employer Branding Awards. Továbbá az MPRSZ örökös tagjai virtuális múzeumot készítenek az elmúlt 30 év fontos történéseiből.

„Rendhagyó évet hagyunk magunk mögött. 2020-nak nagy tervekkel indultunk neki és sikerrel is zártuk azt. Megújítottuk a Szövetség arculatát és az aktív kommunikációnknak köszönhetően sokkal aktívabbá vált a tagjainkkal való kapcsolat is. Bízom benne, hogy az idei évben tovább tudjuk növelni mind ügynökségi, mind vállalati tagjaink számát. A cél elérése érdekében speciálisan nekik tervezett programokat és szolgáltatásokat nyújtunk majd. Továbbá, idén lesz a szervezet 30 éves, és ezt a kerek évfordulót szeretnénk minél több programmal, beszélgetéssel, kapcsolódási ponttal ünnepelni – ezért a 2021-re a ‘Párbeszéd éve’ szlogent választottuk.” – mondta Sztaniszláv András, az MPRSZ elnöke.

A magyarországi PR szakma érdekképviseleti szervezeteként továbbra is kiemelten fontosnak tartják új tagok toborzását. Ennek érdekében a januárban csatlakozók és a tagságukat megújítók számára 10%-os kedvezményt biztosítanak a tagsági díjból. Továbbá szabad felhasználású kredit jár az Observertől, és egy újabb stock csomagot ajándékoznak.

Az 1990-ben alakult MPRSZ a magyarországi PR szakma érdekképviseleti, szakmafejlesztő és szolgáltató szerve. A szövetség közel 100 tagja között szabadúszók, ügynökségi munkatársak, vállalati kommunikációs csapatok, valamint egyetemi oktatók és társadalomkutatók is megtalálhatók.

Az MPRSZ szakmai munkáját tagozatok (Employer Branding-, Kríziskommunikációs-, Digitális-, és Public Affairs tagozat), valamint Etikai Bizottság segíti. A szövetség a PR Excellence Hungary és az Employer Branding Award elnevezésű nívós szakmai elismerések hivatalos odaítélője. Az MPRSZ az International Communication Consultancy Organisation (ICCO) tagja, valamint stratégiai partnere a Chartered Institute of Public Relations (CIPR) és az International PR Association (IPRA) szervezeteknek is.

  • Megosztom