Erre készül februárban a FilmBox

A romantikus filmek kedvelőinek kedvez februárban a FilmBox, háborús szerelmi történetektől a romantikus vígjátékokig igen széles kínálattal jelentkezik majd a csatorna.

A sort a Kisfiam című film nyitja február 6-án, kedden este. Annejet van der Zijl bestsellere alapján készült ez a több évtizedet felölelő, nagyívű dráma, amely egy afro-amerikai férfi és egy holland nő szerelméről, és a túlélésért folytatott küzdelmükről szól a nácik által elfoglalt Hollandiában.

Február 11-én érkezik A nevem Sarah című alkotás, ami egy világtól és főleg a férfiaktól elzárkózó, azonban egy véletlennek köszönhetően mégis megnyíló nőről szól. A férfi, aki szeret című produkció február 14-én este 9-kor kerül adásba. Február 17-én szombaton a Minden út Rómába vezet érkezik a FilmBox-ra Sarah Jessica Parkerrel a főszerepben.

Február 18-án, vasárnap délután az Elvesztegetett idő című romantikus drámával folytatódik a válogatás. A film egy rendhagyó szerelem megrázó történetét meséli el, amely egy koncentrációs tábor két foglya között bimbózott 1944-ben, a nácik által megszállt Lengyelországban.

A romantikus filmválogatás február 22-én délután a Rabulejtő szerelem című romantikus vígjátékkal folytatódik, melynek női főszereplője úgy dönt, hogy újra magába bolondítja félrelépő férjét.

  • Megosztom