Erősíti a menedzsmentet a FUNZINE Média

Tovább növeli piaci részesedését, és ehhez kibővíti menedzsmentjét Magyarország legnagyobb példányszámú idegen nyelvű kulturális magazinja, a FUNZINE. A legfontosabb változások az újság tartalmi és üzleti moduljait is érintik: Huszti Gergely személyében új főszerkesztő csatlakozott a csapathoz, míg Hajnal Csilla értékesítési vezetőként járul hozzá a magazin új portfóliójának bevezetéséhez és további piaci növekedéséhez.

„Az elmúlt 6 évben a cég töretlen ütemben fejlődött, sőt a válságban is növeltük bevételeinket. A fejlődés fenntartásához további széles tapasztalattal bíró, minőségi szakemberekre volt szükség, ezért történtek a személyzetfejlesztési lépések. A mi esetünkben különösen fontos szerepet játszik például – és ezzel unikális gondolkodásmódot képviselünk a magyar médiapiacon – a közösségünkkel való szoros kapcsolattartás. Új kollégákkal erősítettük ezt a területet, de a marketing illetve online divíziónkat is.” – mondta Novotta Krisztina, a FUNZINE ügyvezető igazgatója.

 

December elsejétől Hajnal Csilla a FUNZINE új értékesítési vezetője, akinek a feladata a sales csapat szakmai vezetése, a sales stratégia kialakítása illetve az ügyfélkör további bővítése lesz. A szakember 2004-től a Népszabadság Zrt-nél dolgozott értékesítési csoportvezetőként, ezt megelőzően pedig a Pesti Est key account managere volt. „Úgy gondolom, a FUNZINE olyan változások előtt áll, amely egyedülálló a magyar médiapiacon. A sikertörténet már elkezdődött, ugyanakkor óriási szakmai kihívást is érzek a feladatban, ehhez szeretnék az eddigi értékesítési területen szerzett tapasztalatommal hozzájárulni.”

 

Huszti Gergely az elmúlt 6 évben az Ulpius-Ház Könyvkiadónak volt a főszerkesztője illetve irodalmi vezetője, ezt megelőzően a Magvető és Athenaeum könyvkiadóknál volt szerkesztő és nemzetközi kapcsolattartó. Az általa bevezetett tartalmi újításokkal, a FUNZINE még inkább magazinosabb megjelenésével, a számos egyedi tartalommal, illetve a kínált programok szélesebb körű tematizálásával már egy hónapja találkozhatnak a FUNZINE olvasók.

  • Megosztom