Érkezik a Discovery népszerű sorozatának új évada

Májusban elrajtol a Made in Gyetván Csabával című sorozat negyedik évada. A magyar gyártású műsor a Discovery Channel sikersorozata lett, a premierek megduplázták a csatorna főműsoridős nézettségi átlagát.

A Made In Gyetván Csabával már első évadával felülmúlta a várakozásokat, és 2019-ben – nagy nemzetközi szériákat is maga mögött hagyva – a Discovery Channel egyik legsikeresebb dokumentumsorozata lett, a premier epizódok kétszeres nézettséget hoztak a csatorna főműsöridőben mért átlagához képest.

„Nagy büszkeség számunkra, hogy egy hazai produkció ilyen eredményesen szerepel a nemzetközi műsorkörnyezetben – mondta Baron Ágnes, a Discovery márkapartnerségekért felelős vezetője. – A műsorban részt vevő hirdetőktől és a nézőktől is nagyon pozitív visszajelzések érkeznek, Csabát egyre többen azonosítják a Discovery Channellel, és a sorozattal a televíziós piacon különösen értékes közönséget érünk el.”

2020-ban a műsor továbbra is a tíz legnézettebb főműsoridei sorozat között szerepelt a Discovery Channelen.A műsor különösen népszerű a fiatal felnőttek körében, a negyvenes korosztályban, illetve a magas vásárlóerővel rendelkező és magas státuszú nézők között.

Az új epizódokban Gyetván Csaba ismét exkluzív helyszínekre látogat el, és a gyártási folyamatok bemutatásával tárja a nézők elé, hogyan válik a technológia világa egyre modernebbé és fenntarthatóbbá.

„Ma már nincs olyan téma, ami ne lenne köthető a környezetvédelemhez. A vállalatok működésében is egyre hangsúlyosabb a környezettudatosság, ezért is fordítok kiemelt figyelmet arra, hogy minél több fenntartható eljárást mutassak be a nézőknek” – mondta Gyetván Csaba.

A Discovery Channel nézői számára újabb lehetőség kínálkozik arra, hogy ritkán látott helyszíneken, a kulisszák mögé belesve ismerjék meg azokat az eljárásokat, amelyekkel a mindennapi életünket megkönnyítő eszközeink készülnek. Legyen szó az otthonunkban megtalálható faparkettáról, házi kedvenceink eledeléről, sportcipőről vagy gyorsfagyasztott élelmiszerről, Gyetván Csaba megmutatja nekünk, elkészítésükhöz milyen összehangolt technológiai megoldásokra és precizitásra van szükség. Ebben az évadban megtudhatjuk azt is, mi történik egy-egy gazdátlan tévével, hűtővel vagy roncsautóval. Kiderül az is, hogyan készül el pillanatok alatt, előre legyártott panelekből egy családi ház.

A Made In Gyetván Csabával új részei május 12-től szerda esténként jönnek a Discovery Channelen.

  • Megosztom