Emelte a tétet a 444.hu

Sikeresnek bizonyult a 444.hu augusztus elején indult, támogatókat toborzó kampánya, hiszen kevesebb mint egy hét alatt sikerült elérni a kitűzött célt. A portál megújítását célzó kampány most újabb fázisba lép, a cél pedig ezúttal 14444 támogató elérése.

A számláló szerint már 6400 támogató állt a portál mellé a kampány augusztus 2-i kezdete óta. A 444.hu közlése szerint az eddig csatlakozott több ezer ember támogatása lehetővé tette, hogy erősítsék a lap működését, és folyamatosan dolgoznak a bővítésen: új témák, új munkatársak, új műfajok megjelenésén.

Az elmúlt hetekben több fontos civil szervezet és csoport blogja indult el a 444-en, és továbbiakkal tárgyalnak az itteni folytatásról. Újraéled vagy inkább új formában, műfajában és témaválasztékában is átalakulva indul Uj Péter „Szerda” rovatának utóda, ami azonban csak regisztrált támogatóknak lesz elérhető. A tervek szerint ősszel új munkatársakat is igazolnak.

Az átalakulás jegyében a 444 hamarosan új rendszerben jelenik meg, egy része fizetős lesz, ugyanakkor a szerkesztőség szeretné, ha a legtöbb hír továbbra is mindenki számára elérhető lenne. Lesznek viszont exkluzív anyagok, és más extrák, amelyek csak a Kör (vagyis a támogatók) tagjai számára lesznek hozzáférhetőek.

  • Megosztom