Elstartolt a startuponline.hu

A StartUP! Magazin tavaly novemberi indulása után itt az újabb hullám, a startuponline.hu-é, amely most már elérhető számítógépen, mobilon és tableten is. Alig vártuk már, hogy eljöjjön ez a pillanat is.

Köszönjük szépen a sok-sok munkát a Digital Peaks-nek, vagyis Szabó Mariann és Lencsés-Tóth Dávid kooperációjának, akik a teljes webdesign-t és fejlesztést megalkották és menedzselték igen rövid idő alatt. Nélkülük ezt a hullámot nem sikerült volna meglovagolni. Sokat dolgoztunk rajta. Még biztos nem tökéletes. De nagyon cool, trendi és a miénk.

A célunk viszont az, hogy ne csak a miénk legyen, hanem mindenki. Mindenkié, aki hisz abban, hogy egy sikeres startup ökoszisztéma építhető fel Magyarországon. Olyan új vállalkozó szellemű startupokkal, akik mernek nagyot álmodni, ötleteikkel, terveikkel elkápráztatnak, ledöntik a falakat, és elkapják a legjobb hullámokat.

Az időzítés optimális: a most zajló technológiai forradalom óriási hullámokat gerjeszt világszerte. Mindennek a startupok egyértelmű nyertesei lehetnek. A legújabb technológiai megoldásokkal, innovatív üzleti modellekkel a legjobbak egész iparágakat lesznek képesek átrendezni.

Mindehhez rengeteg jó ötlet, iszonyatosan sok munka, megannyi romkocsmás meetup, nemzetközi startup megmérettetés, kitartás és türelem szükséges. Meg persze rengeteg infó. Hír, elemzés, tipp, ötlet és tanács formájában. Mi ebben akarunk és fogunk segíteni. Ez lesz a mi hullámunk.

Simon Krisztián, StartUP! Magazin, főszerkesztő

  • Megosztom