Előzött ByeAlex

Több mint négymillió kattintással ByeAlex Kedvesem című dala vezeti a tavasz legnézettebb online magyar zenei videóit rangsoroló Artisjus YouTube Toplistát. Az előadó a régóta listavezető Majka, Curtis, BLR triót utasította maga mögé.

 

A Fonogram-díjjal az év felfedezettje kategóriában nemrég elismert ByeAlex (Márta Alex) Kedvesem című dala az egy éven át első helyen szerepelt Majka, Curtis, BLR triót előzte meg. Jelenleg Majkáék Pápai Jocival készített Nekem ez jár című száma a második, Belehalok című daluk pedig a harmadik helyen áll – idézi az MTI az Artisjus közleményét.

 

A Belehalok című szám klipjére még idén tavasszal is több mint egymilliószor kattintottak a magyar internetezők. A dal nemcsak online aratott sikert, június első hétvégéjén Fonogram-díjjal ismerték el a trió produkcióját az év dala kategóriában. A Pápai Joci közreműködésével március végén közzétett új videó, a Nekem ez jár hárommillió feletti megtekintéssel alig két hónap alatt a lista második helyére ugrott.

 

Az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének magyar résztvevője iránti érdeklődést jól mutatja, hogy itthon a közvetítés több mint négyórás műsorfolyama alatt az M1-re kapcsolók száma meghaladta a hárommillió főt.

 

ByeAlexnek a Facebookon közel 50 ezres a rajongótábora, ami nem számít hatalmasnak, viszont figyelembe véve, hogy a követőket valószínűleg ebben a pár hónapban, azaz rekordidő alatt gyűjtötte össze, igen szép teljesítmény. Ráadásul like-olói igen aktívak, 19 ezren „beszélnek róla”, míg például Fluor Tomiról mindössze háromezren, miközben rajongótábora 230 ezres.

  • Megosztom