Ellenzéki előválasztási vita lesz élőben az ATV-n

Vasárnap este 20.25-től ellenzéki előválasztási vitaműsort láthatnak a nézők az ATV-n. A nagyszabású élő adásban, közönség előtt, nyilvános vitán vesz részt a három ellenzéki főpolgármester jelölt, Kálmán Olga, Karácsony Gergely és Kerpel-Fronius Gábor.

Első alkalommal látható együtt a három ellenzéki főpolgármester jelölt egy élő televíziós műsorban. Az este moderátora az ATV népszerű műsorvezetője, Simon András lesz. Az ellenzéki jelöltek a programjuk bemutatása után több témában vitáznak egymással. Többek között szó lesz a fővárosi közlekedésről, a lakhatásról, a biztonságról és az élhetőségről.

“A jelölti vita nagyon izgalmas műfaj. Máig meg van az a levél, amit még 2002-ben kaptam Schmitt Páltól, a sportszerű vitavezetésért, a Demszky – Gy. Németh – Schmitt főpolgármester-jelölti vita televíziós közvetítése után. Ami viszont változás, hogy ezúttal nem lesz másodpercekre lebontott egyéni időkeret. A műsor szerkezete minden korábbinál szabadabb, érdemi viták várhatók!” – mondta Simon András

„Amerikai mintára egy nagyszabású parázs vitát tervezünk, az ATV egyik legnézettebb idősávjában. A nézettségi adatok azt igazolják, hogy komoly figyelem kíséri az ellenzéki előválasztást, így kimagasló nézettséget várunk” -mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Ellenzéki főpolgármester-jelölti vita az ATV-n most vasárnap este 20.25-től látható.

  • Megosztom